13 Gagasan Prank Lucu pikeun Barudak

13 Gagasan Prank Lucu pikeun Barudak
Johnny Stone

Hayu urang ulin lelucon lucu!

Sanggeus babak Pranks for Kids jeung daptar Lelucon Poé April Fools pangalusna, kami ngagaduhan seueur bongbolongan ngeunaan pranks anu pikaresepeun pikeun narik murangkalih ti anjeun, pamiarsa kami — upami anjeun sono telepon kaluar dina FB, teras tambahkeun ideu prank pangsaéna anjeun dina koméntar di handap ieu.

Cekel salah sahiji paporit ieu pranks lucu maén dina babaturan anjeun sarta kulawarga!

Gagasan Lelucon Pikeun Barudak Ti Dewasa

Kami resep lelucon anu konyol sareng héran anu anjeun tiasa narik budak (sanaos anjeun sawawa). Dewasa tiasa ngarencanakeun sakedik sateuacanna tibatan budak prankster rata-rata anjeun supados muka sababaraha kamungkinan tambahan pikeun pranks anu teu bahaya pikeun maén dina budak anjeun. Hasil nyikikik bakal hargana!

Pariksa 13 Pranks Day April Fool's Best for Kids di handap!

Kumaha carana narik Pranks Good

Seni prank anu saé nyaéta pikeun kaget batur ku kajadian anu teu disangka-sangka anu bakal nyababkeun réaksi anu langsung janten positip nalika aranjeunna sadar éta lulucon. Pranks kedah henteu bahaya - boh mental (henteu ngerakeun atanapi nyababkeun setrés) sareng fisik (henteu kedah nganyenyeri jalma atanapi harta di sabudeureunana).

  1. Teangan jalma anu sampurna pikeun gura-giru.

    Pilih batur anu bakal terang éta bobodoran gancang.

  2. Pilih lelucon anu pas sareng lokasina.

    Di bumi, anjeun bakal gaduh langkung seueur pilihan teras kaluar dimana anjeun gaduh kontrol anu kirang dinalingkungan atawa nu bisa niténan.

    Tempo_ogé: Ibu-ibu Badé Gélo Pikeun Lampu Target Bullseye Pelatihan Potty Anyar Ieu
  3. Rencanakeun ka hareup pikeun mastikeun sagalana bakal lumangsung sakumaha dipikahoyongna.

    Pertimbangkeun naha prank bakal dianggap salaku lulucon sarta henteu diinterpretasi. sakumaha hartosna. Upami anjeun naroskeun naha éta lelucon anu saé, tanyakeun ka batur anu teu aya hubunganana pikeun masihan pendapat anjeun.

  4. Tarik lelucon anjeun kalayan kamampuan akting alami anu pangsaéna.

    Jagakeun a muka lempeng tur ngarasakeun fun.

Pos ieu ngandung tumbu afiliasi.

Pranks Lucu keur Barudak keur narik dina Poé April Fool urang

1. The Lights Are Pareuman Prank

Tape saklar lampu ngarah teu bisa malik. Pikeun murangkalih langkung ngora, dianggo pita warna. Pikeun murangkalih anu langkung ageung, pita anu jelas didamel kana bentuk saklar anu pangsaéna. Jieun aranjeunna heran naha lampu teu obah!

Tempo_ogé: Ngahias Karajinan Donat Anjeun Sorangan

2. Sacara harfiah Kue bolu...Cikikik!

Naon anu aya di handapeun ibun?

Ngahias bolu salaku sapotong kueh , kalayan ideu ieu ti Instructables. Lapis bolu jeung icing, sarta ngantep éta diuk kaluar dina loket. Tingali upami budak anjeun tiasa nolak ngegel.

Awas Kumaha Prank Kue Ieu Gawé pikeun Urang:

Prank Lucu April Fools kanggo Barudak

3. Prank Endog Tanpa Cangkang

Tunggu! Kamana ari cangkang endogna?

Ganti endog dina karton ku "endog taranjang" . percobaan elmu. Barudak bakal kagum kana percobaan sains ieu! Endog raksasa squishy bisa didahar, tapi rasana uih!

4. Teu kadugaPesen Bobodoran Praktis

Pesen anu teu disangka-sangka!

Boga catetan anu muncul dina tisu toilét , kalayan prank anu pikaresepeun ieu ti Instructables! Nalika aranjeunna narik gulungan, pesenna kaluar, nuju aranjeunna. Anjeun peryogi pita, tisu toilet, sareng pamilon anu teu terang.

Hayu urang nyikikik dina lelucon lucu!

Gagasan Prank Gampang pikeun April Fools

5. Reverse Baby Monitor Prank

Antosan…naha anjeun ngadangu kitu?

Sieun saeutik teu pernah nyeri ... Gali monitor orok heubeul, tetep "orok" samping jeung anjeun, sarta nempatkeun hiji dewasa dimana kids Anjeun. Nalika aranjeunna ngalakukeun hiji hal anu teu bahaya, ngagorowok ka aranjeunna, "Aya anu ningali!"

6. Bobodoran Praktis Reuwas Teu Manis

NU teu karasa amis...!

Jieun ieu muffins cupcake meatloaf tina Sweets Courtney urang. Aranjeunna bakal katingali sapertos cupcakes anu lezat, janten murangkalih bakal mikir yén aranjeunna nuju tuang tuangeun tuangeun! (Meureun aya sababaraha cupcakes sabenerna ngantosan di jangjang pikeun dessert).

7. Hiji Oldie, tapi Goodie Prank

Sépret pondok ranjang barudak anjeun ! Nini kuring ngalakukeun ieu ka kuring sakali, nalika kuring dewasa. Kuring naek kana ranjang, sarta ngan boga atawa dua suku tina cadar. Kuring nyiapkeun deui ranjang kuring, seuri sapanjang waktu!

Teangan tempat anu teu disangka-sangka pikeun ninggalkeun prank!

Prank April Fools pangsaéna pikeun dilakukeun ku babaturan

8. Pop Goes teh…. Prank

Pop nuju guyonan praktis ieu!

Paké popper pésta dina rupa-rupa prank . Hijinu maca nyebutkeun yén maranéhna "bakal dasi aranjeunna kana handles panto, lajeng ka hiji hal di luar kamar, ambéh maranéhanana muka panto, eta Pops popper nu."

9. Prank pikasieuneun pikasieuneun

Tong maén prank ieu ka kuring!

Lanceukna maca anu licik (mamang ka budak),"bakal nyumput dina lomari nganggo topéng teras nelepon ka telepon imah nganggo telepon sélulérna, sareng ngajak murangkalih asup sareng nyandak barang. kaluar tina lomari. Teras, nalika aranjeunna sumping, anjeunna luncat ka aranjeunna. Mamang téh budak gedé panghadéna!

10. Sarapan Sereal Prank

Brrrr…Prank ieu tiis!

Cabut prank sarapan April Fool's Day ! Tuang sereal sareng susu kana mangkok, teras bekukeun wengi sateuacanna. peuting tadi jeung katirisan eta. Isuk-isuk, tuang susu saeutik di luhur pikeun nutupan prank, teras siapkeun kaméra anjeun pikeun sababaraha raray saeutik bingung!

11. Inuman Anjeun Ningali Anjeun Bobodoran

Inum abdi ningali ka abdi!

Jieun es batu panon ! prank Ieu jadi senang jeung gampang! Ngagunakeun spidol dahareun, sarta marshmallows mini, nyieun panon, lajeng nempatkeun eta dina baki és kubus, ngeusi cai. Freeze, jeung voilà! Prank instan!

12. Spooky Eyes Prank

Gunakeun gulungan kardus kertas toilet pikeun nyieun panon seram! Prank ieu luar biasa, sabab urang sadayana gaduh ton gulung tp ayeuna! Potong bentuk sababaraha panon creepy kana aranjeunna, teras tambahkeun iteuk glow. Sumputkeun dina arungkun, atawa di jero imah, keur gura-giru pikaseurieun!

13. Prank Argumen Persistent Konyol

Saran terakhir kami mangrupikeun salah sahiji karesep kuring… pilih argumen anu pikaseurieun . Milih sisi konyol tina hiji argumen, tur mimitian arguing kalawan anak anjeun. Kuring biasana dimimitian ku hal kawas, "Eureun ngemis! Henteu masalah kumaha teuas anjeun ngalawan, abdi ngan moal ngidinan Anjeun indit ka sakola ". Ieu nyekel aranjeunna kaluar-jaga lajeng aranjeunna otomatis dimimitian arguing sisi séjén. Euweuh urusan naon maranéhna ngomong, tetep misquoting aranjeunna sarta ngadorong argumen konyol Anjeun. Ieu sering dianggo ogé pikeun perang sare, sabab ahirna maranéhanana ngan dipaké kaluar ku ridiculousness!

Teu aya nanaon hadé ti sababaraha giggles pos-prank!

Nu paling penting… wilujeng!

Pilih lelucon anu lucu pikeun maén! {Cikikik}

Leuwih lucu pranks jeung kagiatan konyol pikeun Kids

  • Cool ranjang susun
  • Lemon angel food cake bar resep
  • Balucon sakola lucu keur budak
  • Resep coklat fudge gampang
  • Kaulinan Lebaran pikeun murangkalih
  • Karajinan prasekolah Lebaran
  • Karajinan pinecone
  • Buah gampang roll up dijieun kalayan saus apel
  • Semprotan lancah alam DIY
  • Naon oobleck?
  • Kecap sajak keur budak
  • Euweuh churn és krim permen katun
  • Kumaha carana ngatur imah anjeun
  • Hayam jeung Mie Casserole
  • Ideu pangatur dompet
Hayu urang mimitian seuri dina prank pangalusna anjeun!

Naon lelucon Poé April Fool karesep anjeun? Koméntar di handap!




Johnny Stone
Johnny Stone
Johnny Stone mangrupikeun panulis gairah sareng blogger anu khusus dina nyiptakeun kontén anu pikaresepeun pikeun kulawarga sareng kolot. Kalayan taun pangalaman dina widang pendidikan, Johnny parantos ngabantosan seueur sepuh milarian cara kreatif pikeun nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng murangkalih bari ogé maksimalkeun poténsi diajar sareng kamekaran. Blogna, Hal-Hal anu Gampang Dilakukeun sareng Barudak Anu Henteu Merlukeun Kaahlian Husus, dirancang pikeun masihan kolotna kagiatan anu pikaresepeun, sederhana, sareng terjangkau anu tiasa dilakukeun sareng murangkalih tanpa kedah hariwang ngeunaan kaahlian atanapi kaahlian téknis sateuacana. Tujuan Johnny nyaéta pikeun mere ilham kulawarga pikeun nyieun kenangan unforgettable babarengan bari ogé mantuan barudak ngamekarkeun kaahlian hirup penting jeung piara cinta diajar.