35 Cara pikeun Ngahias Endog Easter

35 Cara pikeun Ngahias Endog Easter
Johnny Stone

Unggal taun, urang néangan cara anyar jeung senang pikeun ngahias endog Paskah . Aya seueur ide ngahias endog kreatif di luar! Ti mimiti maot endog ku ngawarnaan kadaharan nepi ka ngalukisna, ideu ieu sampurna pikeun moro endog Paskah Anjeun salajengna.

Hayu urang kreatif ku ide ngahias endog!

Desain Endog Paskah

Ngalukis endog Paskah mangrupikeun kagiatan nostalgia anu kuring resep pisan dilakukeun sareng budak kuring. Urang linggih sareng gaduh waktos anu saé sareng nyiapkeun aranjeunna pikeun nyumputkeun Bunny Paskah!

Patalian: Candak halaman ngawarnaan endog Paskah kami

Tapi, lakukeun sami hal unggal taun lamun datang ka ngawarnaan endog bisa jadi heubeul saeutik, jadi di dieu aya loba gagasan gede pikeun nyampur endog Easter Anjeun decorating nepi taun ieu!

35 Cara Ngahias Easter Endog

1 . Prefilled Easter Endog

Eusian plastik endog Easter kalawan gak pikeun kejutan senang! Ieu endog Easter prefilled bakal hit a! Ieu mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun pikeun permen sareng kamungkinan henteu bau upami anjeun hilap dimana anjeun nyumputkeunana.

2. Paper Mache Eggs

Ieu warna-warni paper-mache endog ti Fireflies and Mudpies téh kacida seruna! Méré unggal endog Easter katingal kaca patri. Abdi resep!

Tempo_ogé: Elf dina Rak Candy Cane Sumputkeun sareng Milarian Gagasan Natal

3. Monster Easter Eggs

Pikeun nyieun Dinosaur Dracula's monster Easter Endog , anjeun ngan butuh panon googly jeung imajinasi anjeun sarta kit mini monster Paas.

4. Endog Pelangi

Wah! endog ieuti No 2 pensil nu brightest endog katumbiri kami geus kungsi katempo! Kalolobaan endog anu pastel jeung warna sheer. Henteu ieu! Warnana pisan.

5. Tie Dye Easter Eggs

Tie dye Easter Eggs pikeun nambihan tékstur anu pikaresepeun pikeun aranjeunna, kalayan ide ieu ti The Nerd's Wife. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta ngawarnaan tuangeun sareng anduk kertas! Saé pisan!

6. Tie Dye Easter Eggs

A Little Ciwit of Perfect boga cara anu lain anu pikaresepeun pikeun ngabeungkeut endog Easter ! Ieu anu anjeun peryogikeun nyaéta spidol sareng tisu orok. Abdi henteu acan kantos panginten ieu!

7. Desain Endog Paskah

Tambahkeun desain kana endog Paskah anjeun nganggo trik anu keren ieu! Anggo lem panas pikeun nyieun rupa-rupa desain endog Paskah.

8. Kool Aid Dye

Celek endog Paskah nganggo Kool Aid — bauna endah pisan! Suka ide ieu ti Totally the Bomb. Pewarna bantuan Kool ieu ogé siga pewarna tradisional, hampang pisan sareng pastel.

9. Crayon Easter Eggs

Coba ideu anu pikaresepeun ieu ti The Nerd's Wife... Tambahkeun asahan krayon pikeun ngahaneutkeun endog rebus kanggo cara anu pikaresepeun pikeun ngahias! Ngahasilkeun endog anu warna-warni pisan!

10. Gagasan Endog Paskah

Peryogi langkung seueur ide endog Paskah? Kami geus katutupan anjeun. Urang ngan resep ieu saeutik lucu wortel Easter endog ti A Night Owl Blog!

Easter Egg Decorating Ideas

11. Desain Endog Paskah anu keren

Naha milarian desain endog Paskah anu keren? Lajeng make tato samentara kalayan karakter karesep budak anjeun pikeun ngahias endog.

12. Minion Easter Eggs

Barudak bakal meunang tajongan kaluar ieu Minion Easter endog , ti A Pumpkin and a Princess. Sampurna pikeun murangkalih mana waé anu resep kana antek ti Despicable Me .

13. Ninja Turtle Eggs

Ninja Turtle Eggs , ti A Princess and a Pumpkin, basajan tapi seru pisan! Henteu ngan ukur pikaresepeun pikeun anu resep Ninja Turtle, tapi ogé nostalgia!

14. Superhero Eggs

Ieu superhero endog , ti Jieun Craft Love, dijieun kalawan printables bébas. Jieun tina Batman, Wonder Woman, Cat Woman, Ironman, Captain America, komo Spiderman!

15. Disney Easter Eggs

Disney Easter Eggs, ti Smart School House, gampang pisan nyieunna. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta tato Disney palsu! Éta basajan pisan pikeun ngalakukeunana!

16. Pokemon Easter Eggs

Anjeun kedah nyekel ieu Pokemon Easter Endog , ti Just Jenn Recipes! Jieun sababaraha anu siga Pikachu, Poke Balls, Jiggly Puff, salah sahiji Pokémon karesep anjeun.

17. Star Wars Easter Endog

Cet Star Wars Easter Endog ! Ieu gagasan ti Frugal Fun 4 Boys sampurna pikeun fans saeutik. Anu kuring resep ngeunaan ieu, nyaéta endog Star Wars Easter anu didamel tina kai, anu hartosna budak leutik anjeun tiasa maén sareng aranjeunna sapanjang taun.

18. Minecraft Easter Eggs

Ngagaduhan kipas Minecraft? Aranjeunna bakal resep ieu endog Easter Minecraft tiSagemblengna Bom. Endog creeper ieu nyieun karajinan creeper pangalusna keur lebaran.

Easter Egg Decorating

19. Ngawarnaan Endog Paskah

Bites Terbaik Kami' Endog Dicelup Sutra gaduh desain anu paling rumit! Ieu anu paling keren sareng bakal janten karajinan Paskah anu saé pikeun murangkalih anu langkung ageung. Anjeun tiasa mendakan dasi sutra di toko barang bekas!

20. Gagasan Ngahias Endog

Hoyong sababaraha gagasan ngahias endog anu unik ? Anggo titik-titik lem pikeun nambihan glitter kana endog Paskah anjeun kalayan ide ieu ti The Nerd's Wife.

21. Desain Endog Cool

Anjeun bakal resep ieu desain endog tiis. Tarik endog panas nganggo krayon pikeun éfék anu pikaresepeun kalayan téknik kréatif Jenna Burger!

22. Gagasan Lukisan Endog Paskah

Di dieu aya sababaraha gagasan lukisan endog Paskah anu ngagunakeun semprot warna kadaharan anu tiasa didahar. Endog Paskah ombre ieu, ti The Nerd's Wife, dijieun ku cét anu bisa didahar!

23. Maot Endog Jeung Ngawarnaan Dahareun

Maot endog kalawan ngawarnaan kadaharan bisa jadi loba senang. Abdi resep ide Crafty Morning pikeun nyampur warna anjeun dina krim cukur sateuacan nambihan endog - senang pisan! Endog nu geulis.

24. Monogram Endog

The Nerd's Pamajikan Monogram Easter endog anu modern jeung stylish. Tambih Deui, éta téh kudu di kidul. Salaku awéwé kidul, abdi tiasa ngabuktoskeun kabutuhan monogram seueur hal sareng ayeuna abdi tiasa ngalakukeun endog Paskah ogé.

25. Kelinci Pembersih Pipa

Kumaha imut ieu alit Endog kelinci Pipe Cleaner , ti Pamajikan The Nerd? Éta saderhana ngan ukur nganggo spidol, sareng pembersih pipa, tapi aranjeunna lucu pisan. Cinta ieu!

26. Retak Endog Easter

Retak Easter Endog , ti Good House Keeping, mangrupakeun saréat edible fun. Bagian endog sabenerna warna-warni sareng pikaresepeun!

27. Gula Easter Eggs

The Nerd's Pamajikan's gagasan pikeun ngahias Easter endog kalawan gula berwarna duanana senang jeung bisa didahar! Ieu endog Paskah gula lucu pisan sareng warna-warni! Tambih Deui, téksturna leres-leres rapih.

28. Karajinan Telur Paskah Plastik

Ngarobih endog plastik janten anak hayam musim semi anu pikaresepeun kalayan karajinan amis ieu ti Fireflies and Mudpies. Ieu karajinan endog Paskah plastik sampurna pikeun murangkalih sareng anu pangsaéna nyaéta, anjeun masih tiasa nyumputkeunana!

29. Desain Endog Paskah Imut

Ieu dua warna endog , ti Unsophisticook, terang pisan sareng pikaresepeun! Aya warna dasar lajeng garis squiggly mangrupakeun warna sagemblengna béda! Suka!

Cara Kreatif Ngahias Endog Paskah

30. Gagasan Maot Endog Paskah

Néangan sababaraha ideu maot endog Easter gampang ? Tuang ngalelep kana endog pikeun katingal anca ieu, ti Creative Family Fun.

31. Happy Easter Emoji

Barudak kuring bakal meunang tajongan kaluar ieu emoji Easter Endog , ti Studio DIY. Endog emoji Happy Easter ieu bakal dipikaresep ku ampir sadaya jelema anu pernah ngagunakeun telepon sélulér.

32. Desain endog EasterGagasan

Kami mendakan salah sahiji anu paling lucu gagasan desain endog Paskah ! Urang ngan resep és krim endog Easter ieu, ti Gagasan Partéi Kara urang. Ieu senang keur sakabeh kulawarga.

33. Endog Mesin Gumball

Anjeun kedah nyobian ideu A Joyful Riot pikeun ngarobih endog Paskah janten super lucu mesin gumball ! Aranjeunna damel pisan, sareng karajinan Paskah anu pikaresepeun! Ieu desain endog Paskah karesep kuring.

34. Gagasan Endog Paskah Lucu

Ieu deui ide endog Paskah lucu ! Hurungkeun endog Easter palastik kana bungbuahan sarta sayuran, kalawan karajinan senang ieu ti Brit & amp; Co.! Ide ngahias endog Paskah anu pikaresepeun.

35. DIY Lace Doily Easter Endog

DIY Renda doily Easter Endog ieu lucu pisan! Littlered Window parantos nyiptakeun téknik ngahias endog Easter anu sederhana sareng classy! Ieu mangrupikeun cara anu pikaresepeun pikeun ngagunakeun endog coklat.

Persediaan Naon Anu Kuring Peryogikeun Pikeun Ngahias Endog Paskah?

Aya seueur cara pikeun ngahias endog Paskah! Sajauh suplai, anjeun tiasa minimalistic, sareng nganggo naon anu anjeun gaduh di bumi, atanapi anjeun tiasa nyandak ka tingkat naon waé anu anjeun pikahoyong!

Tempo_ogé: Gampang Kumaha Ngagambar Tangkal - Léngkah Saderhana Barudak Bisa Nyitak
  • Hal anu mimiti, simpen taplak méja anu lami, atanapi mésér taplak méja. taplak meja plastik murah sareng sarung tangan (biasana, kuring ngan hiji-hijina anu paduli pikeun ngagem éta di kulawarga kuring… kedah ngajagi mani éta!) Pikeun ngaminimalkeun kacau pikeun ngabersihkeun.
  • Cekel kertas tambahan naon waé. cangkir, cangkir heubeul, atawa mangkok Anjeun meureun boga. Ieu dianggo ogé pikeun ngayakeun étangawarnaan. Abdi langkung resep nganggo gelas plastik bening. Kuring ngan ukur nyeuseuh sareng nyimpen sareng hiasan Paskah urang, supados tiasa dianggo deui unggal taun.
  • Anjeun tiasa mésér alat anu siap pikeun ngawarnaan endog Paskah, atanapi nganggo ngalelep tuangeun. Lamun Anjeun keur pilari cara alami pikeun ngahias endog Easter , aya "sadayana-alam" ngalelep endog kit, dijieunna tina sayuran jeung pigmén buah! Pewarna alami anu saé! Anjeun kudu bisa meunangkeunana di toko karajinan atawa nyieun sorangan.

Paké Barang-barang di sabudeureun Imah pikeun Cara Ngahias Endog Paskah

Salaku Anjeun Ditingali di luhur, aya rupa-rupa cara pikeun ngawarnaan endog Paskah, ngagunakeun barang-barang anu geus aya di sabudeureun imah.

  • Cepeng kana krayon anu rusak anu anjeun gaduh, supados Anjeun tiasa ngalembereh asahan handap, atawa make potongan rusak ngagambar dina endog hardboiled haneut. Sharpies oge hade, atawa anjeun bisa make spidol food-grade, tinimbang.
  • Pikeun nyekel endog nalika anjeun nempatkeun kana ngalelep, kuring biasana make tongs. Anjeun bisa meuli sagala ukuran béda. Tong anu langkung alit langkung gampil pikeun manuver budak.
  • Sawaktos waktosna garing, aya sababaraha pilihan kanggo barang-barang anu dianggo pikeun nyimpen endog anjeun. Kuring leuwih resep make rak endog, sabab leuwih kuat batan "poke out liang" dina tonggong kotak dye (sanajan éta ogé jalan).
  • Ide alus séjén nyaéta ngagunakeun handap endog. karton. Lamun nempatkeun endog di jero karton, aranjeunna bakaliteuk. Sisi handap divots karton urang teu jadi jero, sarta nawiskeun rojongan tanpa endog nempel saloba. Ieu jalan hadé jeung wadah endog karton abu. Styrofoam condong nempel.
  • Sanggeus Endog Paskah kuring garing, kuring resep dipamerkeun dina piring endog anu geulis, dina korsel endog, atanapi dina Paskah anu cerah sareng ceria. karanjang! Sataun, kuring ngagunakeun vas kaca silinder jeung eusian endog urang salaku puseur pikeun méja dinner Easter!

Paskah Karajinan jeung Resep Ti Kids Activies Blog:

  • 300 Karajinan Easter & amp; Kagiatan Pikeun Barudak
  • Henteu Mess Easter Endog Ngahias
  • 100 No-Candy Easter Basket Gagasan
  • Gak Endog Paskah Dieusian
  • 22 Sakabehna Delicious Paskah Treats

Naon metode karesep anjeun pikeun ngahias Endog Paskah? Koméntar di handap!




Johnny Stone
Johnny Stone
Johnny Stone mangrupikeun panulis gairah sareng blogger anu khusus dina nyiptakeun kontén anu pikaresepeun pikeun kulawarga sareng kolot. Kalayan taun pangalaman dina widang pendidikan, Johnny parantos ngabantosan seueur sepuh milarian cara kreatif pikeun nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng murangkalih bari ogé maksimalkeun poténsi diajar sareng kamekaran. Blogna, Hal-Hal anu Gampang Dilakukeun sareng Barudak Anu Henteu Merlukeun Kaahlian Husus, dirancang pikeun masihan kolotna kagiatan anu pikaresepeun, sederhana, sareng terjangkau anu tiasa dilakukeun sareng murangkalih tanpa kedah hariwang ngeunaan kaahlian atanapi kaahlian téknis sateuacana. Tujuan Johnny nyaéta pikeun mere ilham kulawarga pikeun nyieun kenangan unforgettable babarengan bari ogé mantuan barudak ngamekarkeun kaahlian hirup penting jeung piara cinta diajar.