85+ gampang & amp; Konyol Elf dina Gagasan Rak pikeun 2022

85+ gampang & amp; Konyol Elf dina Gagasan Rak pikeun 2022
Johnny Stone

Daptar eusi

Dinten ieu kami gaduh daptar ageung Elf dina Gagasan Rak . Upami Elf on the Shelf nganjang ka bumi anjeun unggal Désémber, anjeun tiasa ngaraosan tekanan anu peryogi hiji ide anu saé. Gagasan anyar Elf dina Rak ieu bakal nyalametkeun liburan anjeun Elf dina tradisi Rak!

Oh seueur pisan ideu Elf dina Rak…

Gade Elf dina Rak pikeun Magic Natal

Kalayan daptar cara-cara kreatif anu terus-terusan ngembang ieu pikeun nangkeup fenomena Elf on the Shelf, anjeun moal pernah tanpa ide anu saé anu tiasa dilaksanakeun gancang pikeun mindahkeun elf anjeun ku cara anu pikaresepeun sareng pikaresepeun.

Elves Pramuka anu magis ngabantosan Santa ngatur daptar anu saé ku cara nyatet petualangan Natal kulawarga sareng ngalaporkeun deui ka Santa di Kutub Kalér unggal wengi. Unggal isuk, Scout Elf balik deui ka kulawargana sarta bertengger di tempat nu anyar, nungguan batur nu manggihan aranjeunna.

–Elf on the Shelf Christmas Tradition

Artikel ieu ngandung tumbu afiliasi.

Patalian: Grab Elf on the Shelf sareng buku atanapi Elf Pets pikeun ngamimitian tradisi kulawarga

Murangkalih anjeun bakal resep sadayana ideu hebat ieu ti Elf on the Shelf kaulinan, Elf on the Shelf printables ka Elf on the Shelf gagasan mischievous yén maranéhna bakal inget pikeun taun datang.

Kuring ngarasa kawas Elf excuses leuwih gaya kuring.

Gagasan Elf Gancang Jeungnganut tradisi libur anyar Peep on a Perch...saperti dina permen, Peeps!

57. Milarian Hadiah Elf Rahasia

Hadiah Salju Rahasia Elf dina Rak ieu pinuh ku kasenangan. Anjeun tiasa ningali figurine mini anu tiasa dicoo anu tumbuh tina salju Natal anu ajaib Santa.

Tempo_ogé: Kumaha Ngagambar Huruf T dina Gelembung Graffiti

Paporit Elf dina Produk Rak

58. Elf dina Kalénder Advent Rak

Parios 24 dinten tegalan tangkal Natal anu bertema kejutan kalayan 10 Elf sareng Elf Pet Minis, 1 mesin karéta plastik mini, 5 mobil karéta plastik mini sareng seueur deui.

59. Tambihkeun piaraan Elf kana Tradisi Liburan Anjeun

  • Sato Elf: Tradisi Rubah Arktik sareng buku
  • Sato Elf: St. Bernard sareng DVD
  • Sato Elf: Reindeer sareng buku carita
  • Nyokot sakabeh Elf dina Rak Pets Tradisi Lengkep Set

60. Elf dina Rak Pancake Set

Ieu panci pancake ngajadikeun Elf lucu dina Rak pancakes.

61. Elf dina Kue Elf Rak

Anjeun tiasa tuang kueh Elf dina Rak! Nyatana, aranjeunna mangrupikeun kueh anu paling lucu sareng paling nikmat sabab muih elf bakal langkung ageung!

62. Elf on the Shelf theme Fruit Snacks

Resep ieu super fun Elf on the Shelf snacks buah anu pas keur iraha wae dina usum Kutub Kalér {giggle}.

63. Firefighter Elf

Elf anu diideuan liburan pikaresepeun ieu dina rak set ngagaduhan tangga pemadam kebakaran sareng kostum pemadam kebakaran pikeun Elf onnu Rak mangrupakeun leyuran gampang pikeun lalampahan mulang ti Kutub Kalér.

Elf dina Kaulinan Rak & amp; Senang Konyol

64. Jieun Karajinan Elf

Kami resep ideu karajinan elf ieu! Seueur elf anu pikaresepeun pikeun didamel…saeutik waktos usum liburan.

Hayu urang ngawarnaan Elf dina Rak!

65. Color Elf!

Kaca ngawarnaan Elf dina Rak ieu saukuran hirup! Ampir-ampiran anjeun ngarasa aya di Kutub Kalér dina usum liburan ieu.

66. Maénkeun Elf dina Kaulinan Rak

Maénkeun kaulinan Elf dina Rak ieu babarengan salaku tradisi kulawarga anyar:

  • Teangan Kaulinan Elf Pramuka
  • The Elf on The Shelf Dash Away All Card Game
  • Hos hiji wengi kaulinan kulawarga kalawan Elf bingo
  • Ayeuna Pile-Up Board Game ngan saukur elfy fun!
  • Elf on the Shelf Countdown ka Christmas kulawarga Advent Game

Patali: Sumberdaya lengkep kami pikeun Elf dina Rak

Naha anjeun bakal ngalakukeun Elf dina Rak taun ieu? Naon ideu Elf on the Shelf karesep anjeun?

Gagasan ELF anu bisa diprint GRATIS

1. Printable Elf on the Shelf Excuses

Naha elf anjeun poho pindah? Pastikeun anjeun gaduh alesan anu tiasa diprint gratis ieu supados anjeun tiasa nyandak hiji gancang. Cetakan elf ieu paling lucu!

2. Elf dina Lembar Ngawarnaan Ukuran Rak

Kaca ngawarnaan ieu mangrupikeun ukuran anu sampurna pikeun elf anjeun! Set ieu hadir kalawan ukuran budak anu bisa diprint jeung hiji keur elf Anjeun pikeun ngawarnaan.

3. Elf on the Shelf Activity Pack

Ieu Elf badag dina Rak printable pack set kaasup lacing card, cutting practice, tracing sareng seueur deui. Ti 3Dinosaurus.

4. Elf on the Shelf Letter

Citak ieu surat gratis ti Santa sarta ngantep budak anjeun melak siki magic (coklat chip), antosan sapeuting atawa dua jeung cookies bakal muncul! Ti Hirup Locurto.

5. Kalender Elf

Di dieu aya kalénder sababaraha supados anjeun henteu kehabisan ideu pikeun elf anjeun. Ti Mama Murah

6. Elf Printouts

Sababaraha printables hébat sababaraha elf dina rak fun! Ti 3 Dinosaurus.

7. Elf dina Praktek Jumlah Rak

Praktek Jumlah jeung Elf dina Rak. Tina Matematika Opat.

8. Petunjuk Elf Advent

Elf dina Advent Rak! Ti Artsy Fartsy Mama

Hayu urang nyitak sababaraha asesoris Elf pikeun pamandangan Elf anu lucu.

9. Sabulan Kagiatan Poéan anu Bisa Dicitak pikeun Elf dina Rak

Kami ngagaduhan seueur ideu Elf dina menit terakhir anu gampangalmenak anu anjeun tiasa langsung nyitak sareng nyiptakeun kajenuhan elf:

  1. Elf anjeun tiasa maénkeun kaulinan Elf on the Shelf nganggo kartu bingo anu tiasa diprint anu ukuranana elf.
  2. Cetak ieu super lucu Cookies Elf on the Shelf.
  3. Set pose yoga elf anu tiasa diprint ieu senang sareng gampang!
  4. Elf dina bagian snowman rak tiasa dicitak bakal gaduh ide ieu dilaksanakeun dina sakedap nganggo tisu toilet. gulung!
  5. Elf nu bisa dicetak dina set koko panas Rak.
  6. Elf nu bisa dicetak dina peta harta karun Rak.
  7. Elf nu bisa dicetak dina set superhero Rak.
  8. Unduh sareng cetak Elf dina set baskét Rak.
  9. Games Elf on the Shelf anu tiasa dicetak ieu gampang diatur.
  10. Kaca anu tiasa dicetak pikeun latihan elf lucu pisan!
  11. Kumis nu bisa diprint ieu pas pisan jeung elf Anjeun.
  12. Citakan nu bisa diprint keur jualan elf Anjeun sorangan.
  13. Mobil balap Elf bisa dicetak keur budak.
  14. Elf on the Shelf ball pit gagasan kalawan tanda bisa diprint.
  15. Elf dina rak kartu resep cookie diprint.
  16. Anjeun bisa nyitak Elf sorangan dina kantong sare Rak.
  17. Paké ieu printables lucu pikeun nyieun. hiji Elf dina pamandangan kelas Rak.
  18. Hurungkeun Elf anjeun dina Rak jadi élmuwan nganggo set anu tiasa dicitak gratis ieu.
  19. Abdi resep Elf anu tiasa dicetak ieu dina moro permen Rak anu gaduh elf anu paling lucu. ukuran permen canes.
  20. Elf on the Shelf limun stand aktivitas diprint.
  21. Elf on the shelfIde baseball nganggo cetak gratis.
  22. Jieun kastil elf nganggo lipatan anu tiasa dicetak pikeun elf.
  23. Tic tac toe tiasa dicetak pikeun elf…ukuranana elf!
  24. Elf anu tiasa dicetak dina Pamandangan pantai rak.
  25. Jieun stan poto Elf dina Rak ku kaca-kaca anu bisa diprint gratis ieu.
  26. Jieun buku ngawarnaan Elf leutik dina Rak pikeun elf.
  27. Natal ranté undur mundur bisa diprint keur Elf on the Shelf.
  28. Bandera golf bisa diprint pikeun elf.

10. Kartu Laporan Kutub Kalér anu tiasa dicetak

Ieu ide anu pikaresepeun! Candak kartu laporan kabiasaan Elf on the Shelf anu tiasa diprint ieu anu mangrupikeun warta goréng pikeun tindakan elf bangor sareng ajak kabiasaan anu pangsaéna.

Abdi resep panon googly. Elf dina Rak téh pasti mischievous!

Elf Lucu dina Gagasan Rak

10. Isolasi Elf

Jieun ngasingkeun diri elf anjeun salami 14 dinten nalika anjeunna sumping ti Kutub Kalér anu mangrupikeun cara anu saé pikeun ngeureunkeun kagilaan! hahaha Ti Hirup Saderhana

11. Elf jeung Barbie YMCA Dance

Setel elf anjeun nepi ka ngalakukeun YMCA kalawan tilu kaulinan séjén kawas Barbies. Ti Clearly Candace

12. Elf Gagal

Elf Gagal ! Di dieu aya sababaraha elf lucu dina moments rak! Ti The Jenny Evolution.

13. Elf dina Edisi Rak Mandi

Edisi Kamar Mandi pikeun elf anjeun. Ti Mama Nu Akal

14. Elf Is A Damsel In Distress

Gaduh set karéta kaulinan? Sampurna! Ikat anjeunnasababaraha string sarta ninggalkeun anjeunna dina lagu na di peril kawas jelema pilem heubeul! Ideu lucu ti The Train Drivers Wife

15. Gagasan Elf dina Rak Mandi

Aduh, Elf sono kana potty ! Ieu sapertos ideu lucu ngagunakeun chip coklat. Ti Clumsy Crafter.

16. Elf on the Shelf Googly Eyes

Tempatkeun googly eyes on food in your fridge oge on elf you for this fun idea. Ti Dirty Diaper Laundry.

17. Elf Nakal dina Gagasan Rak

Hoyong sababaraha ideu jahat pikeun elf pangsaéna anjeun? Ti The Jenny Evolution.

18. Elf Drinks Maple Syrup

Urang sadayana terang sabaraha Elf mikanyaah rasa amis sareng sirop maple. Jigana éta anu ngajadikeun hiji ieu jadi lucu tur basajan. Tapi pastikeun ngagunakeun botol ampir kosong pikeun nyegah messes caket badag. Ti Pamajikan Supir Karéta

Patalian: Gagasan Élf dina Rak

Elf dina Rak teu kudu ngabosenkeun! anjeunna tiasa aktip ogé!

Elf Imut dina Petualangan Rak

19. Elf on the Shelf Sled

Go sledding ! Gampang nyieun elf anjeun kareta lesod kardus jeung tanjakan. Ti My Mommy Style.

20. Elf Goes Mountain Climbing

Saeutik string anu anjeun peryogikeun pikeun gaduh elf anjeun naek gunung nepi ka lemari dapur! Ti Frugal Kupon Hirup

21. Elf Ngayakeun Konsér

Hayu elf Anjeun Ngadakan Konsér pikeun sakabéh figurines leutik Anjeun. Lucu pisan! TiBalancing Home.

22. Elf on the Shelf Nap

Geus elf Anjeun sakedap sare waktu beurang dina kotak tisu pikeun istirahat nyaman. Ti Poto Gavin Hay

23. Elf dina Petualangan Natal Rak

Elf tiasa rada rambunctious sareng minggu ieu henteu béda. Ti mimiti kana cookies, nepi ka diuk deukeut teuing kana TV, pihak tea jeung baking, anjeunna geus sibuk! Ti Play Dr Hutch

24. Elf Nyupiran Karéta

Mamah mamah! Tingali dunya di dieu asalna Elf sareng ayeuna anjeunna konduktor! Ti Pamajikan Supir Karéta

25. Elf on the Shelf Goes Ziplining

Jieun Elf Anjeun sorangan dina Shelf zipline nu butuh waktu saeutik pikeun dampak badag dina beungeut barudak poé saterusna.

Patalian: Elf on ideu Rak pikeun Barudak

Kuring moal ngabohong, ideu Elf dina Rak ieu langkung gancang kuring!

Gagasan Elf dina Rak

26. 15 Gagasan Elf dina Rak

Ieu 15 ideu Elf dina Rak kanggo nalika anjeun macét. Ti Mama Akal

27. Maca Buku Jeung Elf

Kéngingkeun sababaraha ideu pamandangan tina Buku Natal . Tina Buku Tumuwuh ku Buku

28. Sumputkeun Elf dina Rak

Sacara harfiah nyumputkeun anjeunna dina rak buku! Ieu mah ngan saukur super basajan, tapi lamun nyumputkeun anjeunna dina sababaraha buku favorit anak anjeun, atawa malah buku anyar, ieu bisa jadi kasempetan gede pikeun maca babarengan. Ti Play Dr Hutch

29. Mess Free Elf dinaGagasan Rak

Jaga bumi anjeun beresih kalayan ideu anu teu ngaganggu ieu! Ti Gemuk Bagja Kahirupan Abdi.

30. Gagasan Elf Langkung Gampang dina Rak

Ideu elf langkung gampang pikeun ngajaga barudak anjeun nebak sareng sibuk. Ti Artsy Fartsy Mama.

31. Gagasan Elf Gancang sareng Gampang

Saha anu henteu resep gancang sareng gampang!?! Ti Kujang Caang Kuring.

32. Gagasan Elf Saeutik Lucu pikeun Sadayana

Koléksi pamungkas tina gagasan Elf dina Rak. Ti Mama Murah

33. Jadi Loba Cara pikeun ngalakukeun hal ELF

Leuwih ti 139 gagasan pikeun Elf anjeun dina Rak. Ti Kristal & amp; Co.

34. Gagasan Saderhana pikeun Elf dina Rak

Ideu anu gampang pikeun Elf anjeun dina Rak! Ti Raksasa Little Monster.

35. Elf Sheers Domba

Elf teu kudu dina petualangan convoluted! Anjeunna tiasa dina hiji rustic dimana anjeunna ngan saukur sheering domba. Ti Pamajikan Supir Karéta

Sakapeung Elf tiasa manis pisan sareng ngajarkeun urang ngeunaan kahadéan sareng pamikiran.

Pikiran & amp; Jenis Elf dina Gagasan Rak

36. Paket Elf Care

Jieun paket perawatan kanggo elf anjeun! Ti Kayakinan Meet Parenting

37. Elf Mail

Tinggalkeun sababaraha surat elf kanggo murangkalih anjeun. Tina Buku Tumuwuh ku Buku.

38. Ngajarkeun Kahadean Jeung Elf dina Rak

Ngajarkeun Kahadean Jeung Elf dina Rak. Ti Aya Ngan Hiji Mamah.

39. Perawat Elf

Naha anak anjeun gering? Muhun, ieu Elf lucugagasan bisa surak aranjeunna nepi! Elf nuju maén dokter sareng gaduh sendok ubar sareng thermometer siap. Ti Pamajikan Supir Karéta

40. Daptar Elf Nice

Elf dina Rak ieu ngadamel daptar anu saé… Kumaha upami anjeun? Ti Ema Makna.

41. Nyiptakeun Kenangan Elf

Jieun kenangan sareng Elf anjeun dina Rak. Ti Jaman Aneh Urang.

42. Elf Loves You

Geus elf anjeun ngeja I love you in Legos ! Ti Piggies jeung Paws.

43. Elf Nyolong Kisses

Saha nu teu resep kisses amis? Elf ogé! Hershey nyium éta sareng buktina aya dina rarayna! Ti Play Dr Hutch

44. Elf Tea Party

Anjeun diondang kana pesta teh Elf taun ieu! Bakal aya jajan plastik sareng tamu anu pikaresepeun sapertos Pak Kelinci sareng Ibu Domba! Ti Pamajikan Supir Karéta

Tempo_ogé: Nomer Ieu Ngidinan Anjeun Nyauran Hogwarts (Sanaos Anjeun Muggle)Wayahna ngaco! Abdi bogoh ka malaikat tepung nu Elf keur nyieun.

Messy Elf dina Gagasan Rak

45. Elf Nyaéta Artis

Anggap anak anjeun karajinan sareng Elf sareng jieun seni manik hama anu éndah babarengan. Ti 2 Plus 1 Plus Me

46. Elf Bathes In Cereal

Sakapeung anjeun peryogi istirahat tina marshmallow sareng permen tiwu mandi kanggo ngaraosan soak dina Cocoa Pebbles! Ti Messy Little Monster

47. Elf Mandi Gelembung Marshmallow

Kéngingkeun elf anjeun dina mandi gelembung marshmallow ! Ngan nempatkeun elf anjeun dina tilelep dapur pretend atawa mangkok jeung eusian eta up kalawan marshmallows. Ti Play Dr.Ema.

48. Malaikat Salju Sareng Elf

Teu gaduh salju? Henteu masalah! Anjeun tiasa ngadamel malaikat tipung sareng Elf dina Rak. Ieu lumayan loba sami, katuhu? Ti 2 Plus 1 Plus Me

Kami resep kana ide nyieun malaikat salju Elf on the Shelf!

Kami ogé gaduh ideu sanés pikeun murangkalih, atanapi bahkan nganggo sababaraha jinis Elves.

Elf Balita Pangalusna dina Gagasan Rak

50. Elf dina Rak Pikeun Balita

Elf dina Rak pikeun Balita! Ti Craftulate

51. Karéta Potty sareng Elf dina Rak

Héy, urang kedah ngungkit Elf! Pariksa Elf on the Shelf goes potty ideas.

Elf On the Shelf Alternatives

52. Olaf Lucu Elf dina Alternatif Rak

Pariksa alternatif Frozen Elf dina Rak anu bakal dinikmati ku budak anjeun anu resep pilem. Sadaya ide ieu tiasa dianggo pikeun mindahkeun Olaf!

53. Elf Alternatif

Hiji alternatif pikeun Elf dina Rak! Ti Play & amp; Diajar Sapopoé.

54. Alternatif Elf sejen

Jingle Bells: Alternatif pikeun Elf on the Shelf. Ti Adventures kalawan Kids. Ieu sesa ideu Elf dina Rak.

55. Host Elf on the Shelf Family Night

Pek wengi kulawarga Festive ieu gaduh DVD khusus animasi Elf Pets, 4 tiket acara, poster tindakan interaktif, 4 kartu kaulinan bingo wengi sareng 2 ember popcorn ukuran budak.

56. Ngintip dina Perch?

Ieu kuring nyikikik. Kumaha upami




Johnny Stone
Johnny Stone
Johnny Stone mangrupikeun panulis gairah sareng blogger anu khusus dina nyiptakeun kontén anu pikaresepeun pikeun kulawarga sareng kolot. Kalayan taun pangalaman dina widang pendidikan, Johnny parantos ngabantosan seueur sepuh milarian cara kreatif pikeun nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng murangkalih bari ogé maksimalkeun poténsi diajar sareng kamekaran. Blogna, Hal-Hal anu Gampang Dilakukeun sareng Barudak Anu Henteu Merlukeun Kaahlian Husus, dirancang pikeun masihan kolotna kagiatan anu pikaresepeun, sederhana, sareng terjangkau anu tiasa dilakukeun sareng murangkalih tanpa kedah hariwang ngeunaan kaahlian atanapi kaahlian téknis sateuacana. Tujuan Johnny nyaéta pikeun mere ilham kulawarga pikeun nyieun kenangan unforgettable babarengan bari ogé mantuan barudak ngamekarkeun kaahlian hirup penting jeung piara cinta diajar.