Cheetah ngawarnaan Kaca keur Kids & amp; Dewasa jeung Tutorial Video

Cheetah ngawarnaan Kaca keur Kids & amp; Dewasa jeung Tutorial Video
Johnny Stone

Ieu halaman ngawarnaan cheetah gratis mangrupikeun kagiatan anu sampurna pikeun anu resep sato! Sareng upami anjeun resep ucing ageung, mangga tingali ogé halaman ngawarnaan macan ieu anu kuring ogé damel!

Ngawarnaan tiasa janten kagiatan anu santai pikeun henteu ngan ukur barudak, tapi ogé déwasa; Ieu cara nu sae pikeun ngarénghap dina ahir poé, utamana ku sababaraha musik anu saé dihurungkeun.

Kaca Mewarna pikeun Barudak- Cheetah

Unduh sareng nyitak Kaca Ngawarnaan Cheetah gratis ieu:

Unduh ngawarnaan cheetah ieu tiasa dicetak!

Anjeun tiasa ningali kuring ngawarnaan gambar ieu nganggo Pensil Warna Prismacolor dina pidéo di handap ieu:

Kaca ngawarnaan ieu didamel ku abdi. Pikeun ningali langkung seueur karya seni kuring, parios Instagram kuring. Anjeun ogé tiasa ningali pidéo Facebook Live ngeunaan ngagambar sareng ngawarnaan kuring salami dinten minggu di Quirky Momma.

Mugi anjeun resep ngawarnaan cheetah ieu!

Kumaha Ngawarnaan Cheetah Parentah

Hai guys, éta Natalie sareng wengi ayeuna kuring badé ngawarnaan gambar cheetah ieu anu kuring ngagambar. Sakumaha biasa, kuring bakal nganggo pensil warna Prismacolor. Anjeun tiasa kéngingkeun ieu di toko karajinan sapertos Michael's, Hobby Lobby sareng anjeun malah tiasa kéngingkeun di Amazon. Ku kituna hayu urang mimitian. Kaula bade dimimitian ku panon sabab panon téh salawasna hal favorit kuring ngawarnaan munggaran, sarta aranjeunna bener ngalakukeun gambar pop. Mimiti, kuring badé ngawarnaan murid hideung, teras kuring badé nambihansabab laptop kuring hurung pisan [28:33] ayeuna kusabab batréna lemah. [28:36] Tapi upami anjeun hoyong ningali gambar anu kuring rujuk, angkat kana Gambar Google sareng milarian cheetah, sareng éta mangrupikeun salah sahiji gambar anu munggaran. Ngan manggihan gambar nu cocog pose. Tur éta bener sakumaha basajan sakumaha anu. Sareng kuring henteu nyobian ngajantenkeun cheetah sapertos gambar. Kuring ngan ngagunakeun éta salaku rujukan poto basajan. Kusabab sapertos bintik-bintik kuring nempatkeun éta dimana kuring hoyong, dimana kuring pikir éta bakal katingali saé. Maksad abdi, poto cheetah alam [29:00], anjeunna geus sampurna sabab mangrupa [29:02] cheetah alam ngawangun ku kaéndahan alam.

Abdi henteu hariwang upami kuring [29:06] nempatkeun tempat anu luhur teuing atanapi handap teuing atanapi anu sapertos kitu. [29:10] Sakapeung, iraha waé kuring nambihan bintik-bintik anu kuring henteu katingali, kuring ngan ukur mutuskeun, oh, kuring panginten kedah aya di dieu, kuring nyangka yén ieu bakal ngajantenkeun cheetah katingali saé. Janten [29:17] Kuring ngan ukur ngalakukeun naon waé anu kuring hoyong laksanakeun. [29:19] Tapi pikeun posing, kuring ningali rujukan [29:22] sareng anjeun tiasa mendakanana kalayan gampang ngalangkungan Google.

[29:34] Alexa, kuring ngawarnaan rambut beureum sareng upami anjeun hoyong ningali éta, angkat ka tab pidéo dina halaman Quirky Momma sareng gulung ka handap ka sadaya pidéo sareng anjeun kedah tingali nepi di luhur sabab ieu ngan tadi peuting nu kuring ngalakukeun eta. Ku kituna kuring miharep anjeun bisa manggihan aranjeunna. [30:15] Alexa, kuring nampi email anjeun sareng kuring bakal uih deui sareng anjeunteu lila. [30:19] Dinten ieu mangrupikeun dinten anu sibuk sareng kuring henteu tiasa ngirim email [30:21] tapi kuring bakal ngalakukeun éta pas, éta wengi ayeuna.

Tempo_ogé: Kaca ngawarnaan Unicorn gaib pikeun Barudak

[31:15] Audrey, kuring bungah anjeun ngagaduhan aplikasi Pokemon Go. Kumaha anjeun resep dugi ka ayeuna? [31:21] Server dina Pokémon Go parantos leres-leres lepat akhir-akhir ieu. Aya waktos dimana kuring ngeureunkeunana, angkat Pokestop, sareng serverna parantos nabrak sareng aranjeunna henteu sumping deui dugi ka 30 menit saatos. Ku kituna éta jenis lame. Tapi lian ti éta, kuring nyangka yén kaulinan éta mangrupikeun ide anu saé. Ieu ngajadikeun pamakéan alus kamampuhan GPS telepon kalawan peta online tur sagalana. Tur éta ngan jadi interaktif. [31:46] Jigana éta konsép hébat, [31:48] lamun guys teu acan diusahakeun eta. [31:50] Kuring yakin anjeun geus ngadéngé éta, sabab éta sakabéh warta. Éta nomer hiji di toko aplikasi, tapi kuring nyarankeun anjeun nyobian éta kusabab éta pikaresepeun pisan.

[32:09] Kuring ogé ngalukis. Upami anjeun hoyong ningali sababaraha lukisan kuring anu kuring damel anjeun pariksa Instagram kuring. Link ka profil abdi aya dina pedaran video ieu. Anjeun tiasa ningali loba lukisan Kuring geus dipigawé di dinya. Aya sababaraha nu Kuring geus dipasang rada anyar. Janten kuring ngarepkeun anjeun pariksa éta.

[34:18] Ayeuna, kuring ngagaleuh seueur barang-barang seni di Hobby Lobby, ngan kusabab éta toko seni anu pangdeukeutna sareng kuring sareng aranjeunna sok gaduh kupon diskon 40%. Sareng dina pamanggih kuring, kuring resep Hobby Lobby anu langkung saéti Michael urang ngan kusabab hobby lobi condong mibanda harga hadé tur Pilihan lega on [34:34] suplai seni rupa.

[34:36] Michael urang ogé alus. Najan kitu, kuring ngan ngarasa kawas Hobby Lobby boga leuwih pisan milih ti utamana lamun datang ka cet na pencils, spidol jeung kertas, hal kawas éta. [34:46] Tapi kuring geus dibeuli sababaraha hal di Michaels tapi lolobana [34:48] eta ti Hobby Lobby ngan sabab boga pilihan lega.

[35:12] Olivia, ngagambar ukuran ieu biasana mawa kuring ka mana waé [35:15] ti sajam nepi ka sajam satengah. Atanapi upami langkung rinci sapertos, rambut lengkep sareng hal-hal sapertos kitu tiasa nyandak dugi ka dua jam kanggo réngsé. Janten leres-leres beda-beda dina naon anu kuring laksanakeun, [35:26] sapertos detil sareng ukuran gambar. [35:28] Tapi saleresna, éta henteu langkung ti dua jam.

Abdi nyobian [35:33] ngadamel pidéo ieu kirang langkung sajam, tapi kadang [35:36] Abdi kedah ngaliwat. Salaku conto, kuring ngadamel sababaraha pidéo dua bagian kusabab kanyataan yén kuring henteu tiasa ngalakukeun kulit sareng rambut dina hiji pidéo. Éta bakal nyandak panjang teuing jadi Kuring geus dibeulah jadi dua, atawa cheetah ieu, Kuring bisa nyebutkeun kuring pasti bakal rengse eta dina interval 30 menit nu Kuring geus ditinggalkeun.

[36:08] Pikeun anjeun anu naroskeun naon ieu, ieu mangrupikeun pamupus karét. Anjeun tiasa mésér éta di toko karajinan. Ieu, dina pangalaman kuring iraha waé kuring nganggo grafit,aranjeunna teu dianggo nu ogé. Tapi iraha waé kuring nganggo pensil warna, éta tiasa dianggo salaku alat anu nyampur. Babaturan kuring di sakola leres-leres ngajarkeun kuring yén, sabab sateuacana, kuring ngira yén pamupus ieu henteu aya gunana sabab kuring ngagaduhan pangalaman anu goréng sareng aranjeunna dina grafit. Tapi aranjeunna tiasa dianggo saé pisan pikeun nyampur pensil warna. Ieu saé nalika anjeun nyobian nyampur hideung sareng hiji hal sabab hideung [36:39] mangrupikeun warna anu paling hese pikeun nyampur, sabab éta poék. Utamana upami anjeun nyobian nyampur sareng bodas, anjeun bakal ngagaduhan seueur masalah sareng éta. Ku alatan éta, alat-alat blending disarankeun. Kuring terang yén Prismacolor ngadamel pensil Blénder anu teu warnaan anu anjeun tiasa mésér. [36:54] Abdi henteu acan kantos nyobian éta janten kuring henteu gaduh ulasan pikeun anjeun.

Tempo_ogé: 15 gampil & amp; Senang Karajinan pikeun 2 Taun Olds

Tapi [36:58] kanggo kuring, kuring ngan ukur nganggo pensil anu sanés pikeun nyampur warna sareng pamupus karét ieu sareng kuring pikir kuring cukup siap dina shading. [37:06] Tapi kuring hoyong nyobian Blénder anu teu warnaan ngan ukur nyarioskeun ka anjeun [37:08] kumaha éta sareng nyarankeun ka anjeun upami éta saé, sabab kuring terang yén sadayana langkung milih suplai anu béda sareng [37] : 15] lamun éta alus, abdi bakal ngabejaan Anjeun.

[37:35] Mary-Beth, abdi 16 taun. [37:39] Christina, éta leres-leres ideu anu saé. Jigana [37:42] bagian komentar pasti kudu ngaranan cheetah. Janten sadayana anjeun mikirkeun nami anu saé pikeun cheetah.

warna pikeun panon jeung kuring bakal nambahan saeutik reflections kalawan cet bodas. [1:27] Sareng iraha waé kuring ngémutan panon sareng ngiuhan, tibatan ngan nganggo hideung pikeun ngiuhan, kuring badé nganggo coklat sabab coklat henteu kasar sapertos hideung janten ngabantosan transisi anu lancar tina konéng. kana warna anu langkung poék sapertos [1:39] hideung.

[2:26] Upami anjeun gaduh patarosan sapertos biasa, mangga naroskeunana. Kuring bakal nyobian ngajawab saloba kuring ngan punten ngartos yen kuring teu bisa nempo kabeh dina waktos anu sareng ngan ngeunaan lima atawa ngan lima komentar panganyarna dina layar sakaligus. Janten kadang aranjeunna murag tina layar sateuacan kuring tiasa maca. Saatos ngiuhan panon ku pensil warna, ayeuna kuring bakal nganggo cet akrilik bodas pikeun nyiptakeun pantulan dina panon. Ieu ngan cet akrilik bodas biasa nu kuring kapanggih di Hobby Lobby, bener nanaon nu cet bodas ngalakukeun pakasaban pikeun ieu, tapi Kuring ngan ngagunakeun hiji ieu sabab éta hiji nu kuring boga.

[3:22] Ieu salah sahiji bagian karesep kuring dina ngawarnaan panon. [3:24] Éta tempat panon ngan ukur ngahiji sareng ogé katingali langkung realistis. [3:40] Ngan sakedik titik sareng garis cet akrilik anu kedah dilakukeun. Ngan Kade ulah overdo eta iraha wae Anjeun cet. Kadang-kadang sapertos upami anjeun ngolesan cet, anjeun tiasa ngaganggu sareng nutupan sadayana panon janten ati-ati pisan. Kuring mastikeun yén anjeun ngagunakeun sikat tip rupairaha ngalakukeun ieu. Anjeun tiasa ngalakukeun éta kalayan sikat anu langkung lega tapi langkung gampang kalayan sikat anu langkung alit. Sareng ati-ati sikat naon anu anjeun mésér. Upami anjeun perhatikeun sikat ieu di dieu, palapis plastik parantos dikupas, kuring ngagaduhan sikat ieu sapertos bungkus sikat. Sanaos sikat éta hargana pisan, émut yén anjeun kéngingkeun naon anu anjeun mayar. Sareng aranjeunna henteu tahan saé iraha waé anjeun terus nyampur dina cai, sabab cetna bakal mimiti ngaleungit sareng chip pink sakedik tiasa tumiba dina lukisan anjeun. Janten éta ngan ukur peringatan iraha waé anjeun mésér sikat.

[4:53] Sareng pikeun sesa cheetah kuring bakal ngamimitian ku hideung pikeun ngawarnaan bintik-bintik sareng garis-garis hideung sareng urang mimitian ti panon sareng damel. kaluar.

[6:12] Chelsea, masalahna dina ngalakukeun pidéo langsung ngagambar teras ngawarnaan dina gambar salajengna, nyaéta iraha waé kuring ngagambar gambar pikeun ngawarnaan engké, éta biasana nyokot ngan ngeunaan 30 menit ngagambar. Jadi teu butuh nepi sajam. Maksudna, kuring tiasa ngamimitian 30 menit mimiti ngawarnaan dina hiji pidéo teras ngarengsekeun éta salajengna, tapi dua bagian pidéo anu kuring lakukeun, kuring resep struktur ngawarnaan raray dina hiji teras ngalakukeun rambut dina anu sanés. Upami anjeun parantos ningali sababaraha pidéo dua bagian kuring anu sanés, kuring parantos ngalakukeun éta. Ngan kuring resep waktosna ka tempat kuring gaduh dua bagéan. Abdi nyandak waktos anu sami sapertos rambut sareng raray,khususna upami rambutna lengkep. Peryogi [6:54] sajam kanggo nyiapkeun rambut. [6:55] Upami anjeun ningali pidéo tadi wengi, anjeun ningali kuring ngahias rambut salami sajam. Upami anjeun henteu acan ningali éta, kuring nyarankeun anjeun ningali éta dina tungtung siaran langsung ieu.

[8:06] Amanda, abdi nganggo pensil warna Prismacolor. Anjeun tiasa kéngingkeun di tempat sapertos Hobby Lobby sareng Michael's, tapi anjeun ogé tiasa mendakanana dina Amazon. [8:13] Sapotong nasehat pikeun sakabéh [8:15] anjeun nu balanja di Hobby Lobby atanapi Michael urang atawa lamun keur perencanaan ka dinya. Salawasna pariksa ramatloka maranéhanana pikeun Kupon a sateuacan bade sabab Kuring geus teu katempo hobi lobi tanpa Kupon, Tapi maranéhna ampir sok boga Kupon on ramatloka maranéhanana éta 40% off item nu mana wae nu di toko, nu manglaku ka Prismacolors. Janten ku ngagunakeun kupon éta anjeun tiasa ngahémat seueur artos sabab diskon 40% tina hal anu rada mahal, anjeun bakal ngahémat seueur artos. Janten éta hiji-hijina cara kuring mésér suplai anu langkung saé, [8:45] sareng kupon.

[9:01] Chloe, upami anjeun hoyong ningali pidéo tadi wengi nganggo rambut, cara panggancangna pikeun mendakan éta nyaéta muka tab pidéo dina Quirky Momma. kaca dina Facebook jeung gulung ka handap nepi ka anjeun nempo video tadi peuting. Teu kudu jauh teuing ka tukang sabab kuring kakara nyieun tadi peuting. Tapi sanggeus anjeun ngagulung saeutik anjeun bakal manggihan eta.

[10:39] Ngawarnaan irung, salain make hideung, Akang ogengagunakeun kulawu jeung bodas pikeun mantuan ngiuhan eta sabab pisan ujung irung pantulan cahaya kaluar ti dinya jeung kasampak ampir greenish. [12:12] Kanggo anjeun sadayana dina koméntar, [12:14] Abdi resep pisan kana saran anjeun pikeun [12:15] gambar anu bakal datang. Kanyataanna, gagasan kuring pikeun ngalakukeun cheetah diideuan ku komentar batur. Maranéhanana ngomong hal ngeunaan cheetah a. Abdi henteu émut saha éta. Tapi upami anjeun nyarankeun ka kuring pikeun ngalakukeun cheetah maka hatur nuhun.

Janten kuring maca koméntar. Sareng upami kuring ningali anu kuring resep pisan, kuring bakal nyobian nginget éta. Sarta meureun hiji poé kuring bakal ngalakukeun eta. Kuring henteu weruh yén kuring teu bener boga urutan nu kuring milih sakabéh gambar ieu. Kuring nyobian nyampur éta, abdi bakal nyobian ngalakukeun sababaraha urang gambar lajeng sababaraha sato ngan kusabab kuring teu hayang hiji sakabéh minggu ngan ngagambar jalma. Abdi hoyong nyampur éta pikeun anjeun. Ayeuna, kuring ngan ukur ngagambar jalma sareng sato. Kuring geus dipigawé sababaraha hal kawas panon sorangan jeung cupcake a. Janten Panginten tiasa ngalakukeun hal-hal anu langkung inanimate ogé. Janten upami anjeun gaduh ide anu saé pikeun éta, punten tinggalkeun dina koméntar sareng mugia kuring bakal maca.

[13:43] Sareng pikeun ngawarnaan bulu cheetah, abdi badé mimitian ku akar jahé anu warnana coklat pisan hampang, ampir sapertos sakedik konéng di jerona. Kuring ngan pikir éta pas pisan pikeun warna bulu cheetah. Sareng kuring ogé bakal nganggo amber lampu di luhurna pikeun ngabantosanngiuhan di bintik poék sareng nyiptakeun tékstur.

[17:48] Oh Mary, ieu pensil warna Prismacolor. [17:54] Sareng kuring henteu nyangka kuring nyarios dina pidéo ieu, tapi upami anjeun aya anu heran, kertas anu kuring anggo nyaéta kertas abu-abu Strathmore. Ieu kertas karesep kuring pikeun ngalakukeun gambar pensil warna sabab kuring resep pisan kana latar kulawu alam sabab éta hal anu béda ti ngan kertas bodas biasa. Sareng éta leres-leres ngajantenkeun warna-warni. Jigana éta yén latar alam anu kirang. Ieu langkung soothing on panon ti caang, warna bodas bleached vibrant nu manggihan loba kali. Janten éta saé pisan nalika anjeun ngagambar naon waé.

[21:33] Marshall, kuring ningali gambar iraha waé [21:35] Kuring ngawarnaan hal-hal sapertos sato sabab kuring henteu biasa ngagambar sato sareng aya jadi loba sato béda jadi kuring teu bener ngagambar aranjeunna sadaya waktu. Janten kuring kedah ningali rujukan pikeun ningali dimana ngawarnaan sareng kumaha ngagambar éta mimitina, ogé, sareng kumaha sadayana. Ieu ngan freehand sabab kuring ngan ngagambar eta. Kuring henteu ngalacak, tapi salami pidéo, kuring gaduh laptop kuring kalayan gambar dibuka pikeun ningali sato. Kusabab upami anjeun naroskeun ka kuring pikeun ngawarnaan cheetah tanpa masihan kuring gambar, éta bakal sesah sabab kuring tiasa nyobian nginget naon warna cheetah sareng dimana tempat ngiuhan sareng sadayana, tapi éta pangsaéna.pikeun nempo rujukan poto.

[22:40] Aya nu nanya, "Naon nu pangresepna ngagambar?" Abdi nyarios yén kuring paling resep ngagambar jalma. Ieu hal favorit kuring ngagambar ngan kusabab beungeut manusa anu jadi kompléks, sarta bisa jadi loba fun ngagambar. Kadang-kadang hese pisan, tapi éta ogé anu paling nguntungkeun, dina pamanggih kuring. Tur éta ngan jadi relatable sabab Maksad abdi, éta raray manusa, Sigana mah kuring. Teu kawas persis, tapi éta manusa, éta relatable. Abdi resep pisan ngagambar aranjeunna. Upami anjeun hoyong ningali conto jalma anu kuring ngagambar, anjeun tiasa pariksa tautan Instagram kuring anu aya dina katerangan pidéo. Atanapi anjeun tiasa lebet kana tab pidéo dina halaman Quirky Momma sareng gulung ka handap dugi ka ningali bagian anu nyarios ngagambar sareng Natalie, sareng anjeun bakal mendakan sakumpulan pidéo anu kuring laksanakeun, seueur di antarana nyaéta wajah manusa. Sareng aya sababaraha anu pang anyarna anu henteu acan diasupkeun kana polder éta. Tapi upami anjeun ngagulung ka handap ka sadaya pidéo, anjeun kedah tiasa mendakanana.

[24:06] Sigana mah kuring sok boga masalah jeung pensil nu hiji ieu. [24:09] Ieu sok ngarecah kuring. [24:11] Panginten éta tiasa diturunkeun nalika kapamilikan sateuacana. Kuring meunang pencils ieu salaku kado. Aranjeunna leungeun kadua tapi maranéhna bener ampir anyar sabab euweuh pencils nu bener pondok. Kami anu disinggetkeun sabab kuring parantos dianggo pisan tapi [24:26] Prismacolors, upami anjeun24:29 Sapertos sakali atanapi dua kali, aranjeunna tiasa ngarecah dina jero sareng nyababkeun nyeri pisan.

Naséhat séjén, iraha waé anjeun ngasah patlot, tong ngagaleuh salah sahiji palastik [24:41] ngasah pensil anu anjeun kéngingkeun di toko suplai kantor. Kusabab éta biasana anu anjeun anggo ku pensil kai atanapi pencils anu anjeun ngan ukur dianggo pikeun nyerat atanapi ngalakukeun matematika, ngan ukur pensil anu biasa dianggo. Tapi iraha wae nu nuju ngagunakeun suplai seni, hal anu penting nu ngagunakeun rautan alus sabab teu hayang runtah pensil Prismacolor. Ieu rautan goréng. Upami ujungna teras-terasan rusak sareng anjeun tetep kaleungitan kalungguhan di jero, anjeun ngan ukur ngabuang pensil anjeun. Janten kuring bakal nyarankeun éta. Nya, aya dua cara pikeun ngasah Prismacolors anjeun sacara efektif. Salah sahijina nyaéta kéngingkeun rautan pensil logam. Ieu langkung saé tibatan plastik anu anjeun tiasa mésér. Sarta sok meunang eta ti toko karajinan sabab [25:22] aranjeunna salawasna ngajual leuwih nu ampir dijamin karya kalawan suplai seni.

[25:28] Tapi sing ati-ati jeung nu meuli di set [25:30] pensil jeung hal kawas éta, sabab biasana leuwih nu meuli di set hadiah. , aranjeunna ngan jenis di dinya salaku bonus ditambahkeun, sarta aranjeunna henteu sakumaha alus. Janten ngalakukeun sababaraha panalungtikan ngeunaan sababaraha merek anu saé. Kuring teu bener boga hiji hususna, pensil ieurautan dipasihkeun ku guru kasenian abdi kelas salapan. Cara kadua pikeun ngasah pensil anjeun paling éféktif nyaéta ngagunakeun sabeulah kawas péso exacto pikeun nyukur kaluar kai. Anjeun ngahemat paling ku cara ieu tapi tiasa rada bahaya. Janten upami anjeun langkung ngora, ati-ati pisan sareng kéngingkeun bantosan ti sawawa. Kuring henteu nganggo sabeulah salami pidéo ieu kusabab kuring henteu gaduh seueur rohangan pikeun dianggo. Sareng éta tiasa janten teu pikaresepeun sareng ngagunakeun ieu langkung gancang

[27:18] Michelle, upami anjeun resep kana harga anu ku kuring mayar kanggo gambar, punten kirimkeun ka kuring pesen pribadi dina Instagram. Tautan ka Instagram kuring aya dina katerangan pidéo. Tapi upami anjeun teu gaduh Instagram, punten pesen halaman Facebook Quirky Momma sareng tinggalkeun alamat email anjeun sareng aranjeunna bakal neraskeun ka kuring.

[27:42] Aya nu nanya, "Sabaraha yuswa anjeun nalika mimiti sadar yén anjeun tiasa ngagambar pisan?" Kira-kira Sakola Tengah nyaéta nalika kuring mimiti ngagambar pisan sareng kuring mimiti latihan sareng ti dinya kaahlian kuring dimekarkeun. Janten kuring leres-leres ngagambar di sekitar SMP awal tapi sapertos di tengah sakola tengah, éta tempat kuring mimiti nganggo warna sareng [28:05] spidol sareng hal-hal sapertos kitu.

[28:23] Leon, kuring teu boga cara pikeun mintonkeun gambar dina laptop kuring tanpa sabenerna nempel laptop kuring dina kaméra, tapi éta moal jadi alus,




Johnny Stone
Johnny Stone
Johnny Stone mangrupikeun panulis gairah sareng blogger anu khusus dina nyiptakeun kontén anu pikaresepeun pikeun kulawarga sareng kolot. Kalayan taun pangalaman dina widang pendidikan, Johnny parantos ngabantosan seueur sepuh milarian cara kreatif pikeun nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng murangkalih bari ogé maksimalkeun poténsi diajar sareng kamekaran. Blogna, Hal-Hal anu Gampang Dilakukeun sareng Barudak Anu Henteu Merlukeun Kaahlian Husus, dirancang pikeun masihan kolotna kagiatan anu pikaresepeun, sederhana, sareng terjangkau anu tiasa dilakukeun sareng murangkalih tanpa kedah hariwang ngeunaan kaahlian atanapi kaahlian téknis sateuacana. Tujuan Johnny nyaéta pikeun mere ilham kulawarga pikeun nyieun kenangan unforgettable babarengan bari ogé mantuan barudak ngamekarkeun kaahlian hirup penting jeung piara cinta diajar.