Diprint Hideung Sajarah Bulan Fakta pikeun Kids

Diprint Hideung Sajarah Bulan Fakta pikeun Kids
Johnny Stone

Ayeuna urang gaduh fakta sajarah Hideung anu tiasa diprint pikeun murangkalih anu tiasa ogé dianggo salaku halaman ngawarnaan Bulan Sejarah Hideung. Unggal Pébruari, urang ngagungkeun Bulan Sajarah Hideung jeung éta waktu nu sampurna taun pikeun neuleuman sababaraha fakta metot ngeunaan sajarah Hideung, pamingpin penting jeung accomplishments maranéhna. Éta sababna kami nyiptakeun halaman ngawarnaan fakta Bulan Sejarah Hideung ieu anu tiasa dianggo pikeun murangkalih sadaya umur di bumi atanapi di kelas.

Tempo_ogé: 22 Kaulinan sarta Kagiatan kalawan RocksHayu urang diajar sababaraha fakta lucu ngeunaan bulan Sejarah Hideung pikeun murangkalih!

Fakta Sajarah Hideung keur Barudak

Kami nempatkeun fakta metot ngeunaan Bulan Sajarah Hideung ieu dina citak b&w sangkan murangkalih tiasa ngawarnaan nalika diajar ngeunaan bulan penting ieu sareng tokoh anu luar biasa.

patali: Hideung Sajarah Bulan pikeun kagiatan kids, buku dianjurkeun & amp; langkung

Citak Bulan Sejarah Hideung ieu saé kanggo diajar di bumi atanapi di kelas. Pencét tombol héjo pikeun ngaunduh pdf:

Tempo_ogé: bebas Mazes Unicorn Mudah pikeun Kids Print & amp; Ulin

Halaman Mewarna Fakta Bulan Sejarah Hideung

Upami anjeun kantos heran naha urang ngagungkeun Bulan Sejarah Hideung dina bulan Pebruari, dimana éta dimimitian, atanapi naon waé tokoh anu kasohor. mindeng disorot salila Bulan Sajarah Hideung, terus maca!

Unduh tur citak fakta Bulan Sajarah Hideung kami

Fakta lucu ngeunaan Bulan Sajarah Hideung

  1. Dina 1915, sejarawan Carter G. Woodson ko-ngadegkeun Association pikeun Study of Negro Kahirupan jeung Sajarah.
  2. Carter G. Woodson dianggap Bapa Sajarah Hideung, sabab anjeunna putra urut budak jeung terang kumaha pentingna atikan pikeun ngamankeun kabebasan.
  3. 11 taun saterusna, grup nyatakeun minggu kadua Pébruari salaku "Minggu Sejarah Negro" pikeun mikawanoh kontribusi Afrika Amerika.
  4. Saméméh ieu, sababaraha urang diajar sajarah Hideung jeung teu kaasup dina buku ajar.
  5. Maranéhanana milih minggu ieu sabab ngagungkeun ulang Frederick Douglass, hiji abolitionist, sarta Abraham Lincoln.
  6. Nepi ka taun 1976 présidén Gerald Ford ngalegaan saminggu ka sabulan, nyieun Bulan Sajarah Hideung.
  7. Bulan Sajarah Hideung dilaksanakeun dina bulan Pebruari di Amérika Serikat jeung Kanada, jeung Oktober di Britania Raya.
  8. Bulan Sajarah Hideung ngahargaan sakabeh lalaki jeung awewe Afrika-Amérika ti sagala période sajarah AS.
  9. Sababaraha inohong kasohor anu sorotan salila Bulan Sajarah Hideung nyaéta Martin Luther King Jr, anu berjuang pikeun hak sarua pikeun jalma Hideung; Thurgood Marshall, kahiji Afrika-Amérika di Mahkamah Agung Amérika Sarikat di 1967; Mae Jemison, astronot Afrika-Amérika awéwé munggaran anu ngumbara ka luar angkasa di 1992, sareng Barack Obama, presiden Afrika-Amérika anu munggaran di AS

Kaca Mewarna Fakta Bulan Sejarah Hideung Gratis

Kaca Mewarna Fakta Bulan Sajarah Hideung

Leuwih DicitakFakta Sajarah Jeung Kagiatan Ti Blog Kagiatan Kids

  • Fakta Juneteenth keur budak
  • Fakta Kwanzaa keur budak
  • Fakta Rosa Parks keur budak
  • Harriet Tubman fakta pikeun murangkalih
  • Fakta Patung Liberty pikeun murangkalih
  • Pikiran pikeun dinten kutipan pikeun murangkalih
  • Fakta acak anu dipikacinta ku budak
  • 4 Juli fakta sajarah anu ogé ganda salaku kaca ngawarnaan
  • The Johnny Appleseed Story kalawan kaca kanyataan bisa diprint
  • Kami boga kagiatan Martin Luther King Jr pangalusna!

Mana kanyataan Bulan Sajarah Hideung kaget anjeun paling?




Johnny Stone
Johnny Stone
Johnny Stone mangrupikeun panulis gairah sareng blogger anu khusus dina nyiptakeun kontén anu pikaresepeun pikeun kulawarga sareng kolot. Kalayan taun pangalaman dina widang pendidikan, Johnny parantos ngabantosan seueur sepuh milarian cara kreatif pikeun nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng murangkalih bari ogé maksimalkeun poténsi diajar sareng kamekaran. Blogna, Hal-Hal anu Gampang Dilakukeun sareng Barudak Anu Henteu Merlukeun Kaahlian Husus, dirancang pikeun masihan kolotna kagiatan anu pikaresepeun, sederhana, sareng terjangkau anu tiasa dilakukeun sareng murangkalih tanpa kedah hariwang ngeunaan kaahlian atanapi kaahlian téknis sateuacana. Tujuan Johnny nyaéta pikeun mere ilham kulawarga pikeun nyieun kenangan unforgettable babarengan bari ogé mantuan barudak ngamekarkeun kaahlian hirup penting jeung piara cinta diajar.