gampil & amp; Imut Lollipop Ghost Craft pikeun Lebaran

gampil & amp; Imut Lollipop Ghost Craft pikeun Lebaran
Johnny Stone

Karajinan Lollipop Ghosts ieu mangrupikeun kagiatan Lebaran anu sampurna pikeun murangkalih. Ieu ngabutuhkeun ngan ukur sababaraha suplai sareng dina tungtungna, anjeun bakal ngagaduhan saréat Lebaran anu pikaresepeun pikeun masihan! Nyiptakeun hantu lollipop nyaéta karajinan Lebaran anu sampurna pikeun DIY ngahias Lebaran di bumi atanapi ruang kelas.

Hantu lollipop ngagantung dina tangkal pikeun trik-atanapi-treater

Halloween Ghost Lollipop Karajinan Pikeun Barudak

Dina Lebaran, naha kuring nyieun suguhan pikeun pesta Lebaran kelas putra kuring atanapi nyiapkeun suguhan anu pikaresepeun pikeun trik-atanapi-treaters, kuring resep mudik atanapi mudik.

Lollipop hantu ieu lucu pisan sareng gampang didamel. , sapertos karajinan Lebaran hébat.

Najan kitu, urang moal balik ka imah Lebaran ieu, sabab urang boga pésta ogé. Tapi kuring henteu hoyong murangkalih sono kana permen!

Éta sababna taun ieu kami mutuskeun yén sanaos urang moal masihan permen sapertos biasana ku tangan, kami mutuskeun yén hantu lollipop ngagantung tina a tangkal éta hiji fun.

Imut hantu nguseup ngagantung dina tangkal, sampurna pikeun trik atawa treaters mun nyokot permen sorangan.

Urang malah boga tanda permen diprint Lebaran nyebutkeun "mangga candak hiji" pikeun anjeun! Anjeun tiasa mendakanana di handap postingan saatos léngkah-léngkah karajinan!

Artikel ieu ngandung tautan afiliasi.

Perlengkapan anu diperyogikeun pikeun ngadamel karajinan permen Lebaran anu super lucu ieu

Peryogikeun Suplai

  • Tootsie Roll Pops (anjeun ogé tiasa nganggo blowpops)
  • Kotak jaringan Kleenex (tanpa pola naon waé)
  • Floss Dental Bodas
  • Panyiri Sharpie Hideung
  • Gunting
  • Tape Invisible
  • Punten Candak Hiji Tanda Lebaran (urang ngadamel anjeun tiasa dicetak gratis)

Arah Ngadamel Karajinan Hantu Lollipop

Lengkah 1

Mimitian ku megat sapotong floss panjangna kira-kira 6 inci terus dasi cangreud dina luhureun floss jadi bunderan.

Hantu lollipop lengkah kahiji: Mimitian ku megatkeun off sapotong floss kira-kira. 6 inci panjangna lajeng dasi hiji cangreud dina luhureun floss jadi bunderan.

Lengkah 2

Ayeuna, lebetkeun sapotong buleud tina floss dina luhureun Tootsie roll pop teras pulaskeunana.

Hantu lollipop lengkah kadua: Ayeuna, tempelkeun potongan buleud tina floss leuwih luhureun Tootsie roll pop lajeng pulas eta.

Catatan Karajinan:

Memutar senar bakal ngabantosan éta tetep dina lollipop hantu. Urang teu hayang lollipop urang ragrag kana taneuh atawa meunang knocked kaluar tina "hantu" ku angin atawa jalma nabrak kana aranjeunna.

Catatan karajinan: twisting string bakal mantuan eta tetep dina hantu lollipop.

Lengkah 3

Gunakeun sapotong pita pikeun napelkeun floss kana luhureun sucker. Anjeun hoyong gaduh loop pikeun ngagantung hantu ngisep.

Lollipop hantu lengkah katilu: Paké pita pikeun ngajaga string diamankeun dina nguseup.

Lengkah 4

Candak salembar tisu anjeun sarta tilepan tinapojok ka juru ngabentuk segitiga tuluy potong celah leutik katuhu di tengahna.

Hantu lollipop lengkah lima: Candak salembar tisu anjeun sarta melu ti juru ka juru pikeun ngabentuk segitiga tuluy potong celah leutik. katuhu di tengah.

Lengkah 5

Di sisi séjén jaringan, tarik gelung pangnyusu kana tisu sangkan gelungna asup.

Hantu lollipop léngkah genep: Bungkus tisuna. sabudeureun nguseup lajeng make floss pikeun dasi.

Lengkah 6

Gunakeun leungeun anjeun pikeun ngabungkus tisu kana peuyeum, tuluy make sapotong leutik benang deui pikeun dibeungkeutkeun kana pangsusuna sangkan bagian handapna siga hantu.

Hantu lollipop lengkah tujuh: Potong sagala kaleuwihan floss.

Lengkah 7

Potong sagala kaleuwihan floss.

Hantu lollipop lengkah dalapan: Ayeuna, pake spidol sharpie anjeun pikeun ngagambar dina dua panon.

Lengkah 8

Ayeuna, pake spidol sharpie anjeun pikeun ngagambar dua panon.

Lengkah 9

Jeung ayeuna hantu lollipop anjeun geus siap pikeun ngagantung dina tangkal, rungkun atawa di mana waé nu sejenna jadi trick-or-treaters bisa nyokot hiji dina Lebaran!

Lollipop hantu réngsé dina méja

Gratis Printable Lebaran Candy Sign

Kami malah ngajadikeun anjeun tanda pikaresepeun anjeun bisa nyitak jeung ngagantelkeun deukeut hantu pikeun trick-or-treaters.

File pdf Candy Halloween anu tiasa diprint gratis: Mangga cokot hiji! Wilujeng Lebaran Mangga Candak Hiji Tanda LebaranDownload

Imut kan? Abdi bogoh ieu sareng teu tiasa ngantosan ngagantung aranjeunnakaluar pikeun trik-atawa-treaters Lebaran ieu!

Tempo_ogé: 13 Hurup Y Karajinan & amp; Kagiatan Lollipops badag dianggo hadé pikeun hantu lollipop ieu, tapi anjeun ogé tiasa make suckers leutik ogé.

Naha abdi tiasa nganggo dum dums suckers?

Sanaos anjeun tiasa, kuring pikir ieu katingali sareng langkung saé dianggo sareng sucker anu langkung ageung. The suckers badag masihan hantu nyanghareupan wewengkon badag pikeun ngagambar dina panon. Éta ogé katingali langkung saé kalayan potongan jaringan.

Upami anjeun nganggo pangisep anu langkung alit, anjeun panginten hoyong motong jaringan dina satengah.

Tempo_ogé: Kumaha Ngagambar Hurup Q dina Gelembung Graffiti Ngahasilkeun: 12

Hantu Lollipop

Karajinan Lollipop Ghosts ieu mangrupikeun kagiatan Lebaran anu sampurna pikeun murangkalih. Ieu merlukeun ngan sababaraha suplai sarta dina tungtungna, anjeun bakal boga saréat Lebaran pikaresepeun siap pikeun masihan!

Waktos Prep 5 menit Waktu Aktip 10 menit Total Waktos 15 menit Kasesah gampil Estimasi Biaya $10

Bahan

  • Tootsie Roll Pops (anjeun ogé tiasa nganggo blow pops)
  • Kotak tisu Kleenex (tanpa pola naon waé)
  • Benang Gigi Bodas
  • Marker Sharpie Hideung
  • Gunting
  • Pita Katingali

Parentah

  1. Mimitian ku pegatkeun sapotong floss panjangna kira-kira 6 inci, tuluy dasi cangreud dina luhureun benang nepi ka jadi bunderan.
  2. Ayeuna, lebetkeun sapotong buleud tina floss dina luhureun Tootsie roll pop terus pulas eta.
  3. Pake sapotong pita pikeun napelkeun floss ka luhureun eta.nyeuseup. Rék boga gelung keur ngagantung hantu mamat.
  4. Candak salembar tisu, tilepkeun ti juru ka pojok nepi ka ngabentuk segitiga tuluy potong celah leutik di tengahna.
  5. Dina sisi séjén tina jaringan, tarik loop of mamat kana jaringan sangkan anjeun boga loop datang ngaliwatan. mun dasi kana mamat jadi bagian handap kasampak kawas jurig. Potong sagala kaleuwihan floss.
  6. Ayeuna, pake spidol sharpie anjeun pikeun ngagambar dina dua panon sareng ayeuna hantu lolipop anjeun siap pikeun ngagantung dina tangkal, rungkun atanapi dimana waé, ku kituna tukang trik-atawa-treater tiasa nyandak hiji. Lebaran!
© Brittanie Tipe Proyék: DIY / Kategori: Kagiatan Lebaran

Karajinan Permen Lebaran Langkung Senang Ti Blog Kagiatan Barudak

  • Néangan cara nu leuwih seru pikeun méré permén? Gagasan nempelkeun permen ieu mangrupikeun karajinan permen Lebaran anu pikaresepeun!
  • Jieun mangkok permen Lebaran DIY anu super lucu ieu.
  • Kantong saréat Lebaran buatan bumi ieu ogé cara anu saé pikeun ngalangkungan saréat urang pikeun Lebaran.
  • Kuring muja kotak saréat jack-o-lantern DIY anu lucu sareng gampang ieu!
  • Anjeun pasti bakal hoyong pariksa kantong saréat Halloween Frankenstein DIY ieu.

Kumaha lollipops hantu anjeun? Naha trik atanapi treaters cinta aranjeunna? Koméntar di handap sareng wartosan kami, kami resepngadangu ti anjeun.




Johnny Stone
Johnny Stone
Johnny Stone mangrupikeun panulis gairah sareng blogger anu khusus dina nyiptakeun kontén anu pikaresepeun pikeun kulawarga sareng kolot. Kalayan taun pangalaman dina widang pendidikan, Johnny parantos ngabantosan seueur sepuh milarian cara kreatif pikeun nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng murangkalih bari ogé maksimalkeun poténsi diajar sareng kamekaran. Blogna, Hal-Hal anu Gampang Dilakukeun sareng Barudak Anu Henteu Merlukeun Kaahlian Husus, dirancang pikeun masihan kolotna kagiatan anu pikaresepeun, sederhana, sareng terjangkau anu tiasa dilakukeun sareng murangkalih tanpa kedah hariwang ngeunaan kaahlian atanapi kaahlian téknis sateuacana. Tujuan Johnny nyaéta pikeun mere ilham kulawarga pikeun nyieun kenangan unforgettable babarengan bari ogé mantuan barudak ngamekarkeun kaahlian hirup penting jeung piara cinta diajar.