Hayu Urang Ngadamel Karajinan Poé Nini Pikeun atanapi Sareng Nini!

Hayu Urang Ngadamel Karajinan Poé Nini Pikeun atanapi Sareng Nini!
Johnny Stone

Poé Embah lumangsung ngan sataun sakali jeung éta waktu anu hadé pikeun nyieun karajinan poé nini. Karajinan ieu saé pikeun murangkalih pikeun ngadamel nini…atanapi sareng nini upami anjeun cukup untung tiasa babarengan.

Poé Embah nyaéta dinten Minggu munggaran saatos Poé Buruh janten tanggal 10 Séptémber 2023. Kami ngarepkeun anjeun resep ieu. cara basajan tur licik pikeun némbongkeun nini jeung akina yén anjeun bogoh ka aranjeunna!

Hayu urang nyieun karajinan poé nini!

Gagasan Karajinan Poé Embah Pangsaéna pikeun Barudak

Poé Embah Nini atawa Poé Embah Nasional nyaéta libur anu dirayakeun di sababaraha nagara pikeun ngagungkeun pentingna kulawarga jeung nini-nini.

Kahirupan modérn geus nyieun hésé pikeun sok ngarayakeun Poé Embah babarengan, tapi éta teu kudu eureun senang. Anjeun tiasa ngadamel karajinan dinten nini sateuacanna sareng kintunkeun ka nini / aki anjeun. Anjeun tiasa ngadamel aranjeunna babarengan salaku kagiatan dinten nini boh sacara pribadi atanapi liwat video chat.

Karajinan Poé Embah Karesep

Hayu urang ngadamel sababaraha karajinan pikeun / sareng nini & amp; Embah!

Karajinan poé nini anu pikaresepeun ieu nganggo conto cet ti toko hardware!

1. Jieun Sampel Karajinan Asih Anjeun pikeun Nini

Buku leutik anu amis ieu ngeunaan kunaon anak anjeun muja nini sareng akina didamel tina conto cet sareng diciptakeun ku Serving Pink Lemonade.

Cara anu pikaresepeun sareng warna-warni pikeun nunjukkeun anjeunjaga!

Jieun ieu plakat pribadi anu keren pikeun nini sareng akina!

2. Patung Poé Nini Pribadi

Ieu ide anu saé pikeun ngadamel patung anu ngagungkeun sagala hal anu dibagikeun sapertos kapentingan sareng kenangan mangrupikeun kado dinten nini anu sampurna ti One Time Through.

Hayu urang ngalakukeun karajinan kartu babarengan!

3. Jieun Kartu pikeun Saling dina Poé Embah

Abdi resep karajinan kartu kembang kabuka ieu anu bakal pikaresepeun pisan pikeun dilakukeun babarengan naha éta sacara pribadi atanapi liwat obrolan pidéo. Tiap jalma bisa boga suplai sorangan, nyieun kartu dina waktos anu sareng, hayu aranjeunna garing sarta ngirimkeunana ka silih! Kabéh parentah nu leuwih di Wugs & amp; Dooey.

Jieun cangkir pribadi kanggo dinten nini!

4. Mugs Seni Pribadi anu Aman pikeun Mesin Pencuci Piring

Gagasan mug DIY ieu cocog pikeun murangkalih pikeun ngadamel nini atanapi nini. Éta aman pikeun mesin cuci piring supados nini sareng akina tiasa dianggo unggal dinten.

Teangan sareng cet batu babarengan pikeun nyumputkeun pesen anu manis…

5. Jieun Batu Dicét pikeun Karajinan Poé Embah

Mun anjeun babarengan, tuluy indit moro pamulung néangan batu leutik pikeun dicét babarengan jeung nyieun batu dicét haté. Cat warna padet teras tambahkeun pesen khusus nganggo pulpén cet atanapi ngahias ku ati sareng corat-coret. Kids bisa nyumputkeun batu rengse sabudeureun imah nini maranéhna pikeun kapanggih dinakahareup…

Hayu urang nyieun kenang-kenangan sidik!

6. Jieun kenang-kenangan sidik tangan

Kenangan sidik tangan super amis ieu sampurna pikeun nambahkeun poto kulawarga dina béntang. Ieu bakal senang mun nini jeung akina nyieun handprints ogé! Teangan sagala pituduh dina Teach Me Mommy.

Hayu urang babarengan nyieun paper mache!

7. Karajinan Gampang sareng Pasokan Terbatas pikeun Didamel Babarengan

Upami anjeun papisah sareng hoyong ngadamel hiji hal anu anjeun gaduh duaan, kami nyarankeun mache kertas! Ngan sababaraha hal anu anjeun gaduh di dapur sareng tong daur ulang sareng anjeun duanana tiasa ngamimitian ngadamel mangkok kertas mache atanapi langkung. Ieu mangrupikeun proyék anu saé anu anjeun tiasa ngiringan silih salami sababaraha dinten ka hareup pikeun waktos beungkeutan nini.

Nini sareng akina tiasa nambihan gambar incu!

8. Poto Cucu-cucu Line Up

Ieu karajinan poé nini lucu anu bakal ngingetkeun aranjeunna ka incu sepanjang taun! Parios detil anu pikaresepeun dina Cuplikan Waktos Sakola.

Barudak tiasa ngintun rangkulan saukuran hirup!

9. Kirim Nangkeup Ukuran Kahirupan pikeun Poé Nini

Ngirim rangkulan dina surat henteu kantos langkung gampang kalayan karajinan kertas anu super senang sareng gampang ieu sareng pantun nangkeup pikeun murangkalih anu sampurna pikeun dikirim ka nini sareng akina dina dinten nini!

Jieun imut ieu Abdi bogoh ka anjeun langkung ti…

10. Abdi bogoh ka Anjeun Leuwih ti ____ Karajinan

Imut ieu Abdi bogoh ka anjeun leuwih ti karajinan asalna ti Sakola.Sempalan. Barudak bisa ngeusian kosong tina Abdi bogoh ka anjeun leuwih ti sajak jeung nambahkeun sidik leungeun maranéhna pikeun némbongkeun nini naon maranéhna hartosna pikeun aranjeunna.

Tempo_ogé: Kumaha Jieun Suncatcher manik dilebur dina grill

Langkung gagasan Poé Embah & amp; Kasenangan ti Blog Kagiatan Barudak

  • Leuwih seueur kagiatan pikeun nini-nini sareng murangkalih supados tetep nyambung.
  • Jieun halaman nini-nini babarengan! <–Grab free printable kami!
  • Bagikeun seuri babarengan dina pemotretan nini-nini ieu.
  • Nyanyi babarengan lagu sunda teh panto muka.
  • Kenangan jeung nini-nini téh. penting pisan.
  • Sareng nalika anjeun tiasa babarengan, panalungtikan nunjukkeun yén nini-nini hirup langkung lami nalika aranjeunna ngasuh {giggle}!
  • Ngagungkeun dinten sabalikna sareng ideu anu pikaresepeun ieu.

Kumaha ari miéling poé nini-nini? Nu mana tina karajinan poé nini ieu favorit anjeun? Naha urang sono kana karajinan anu anjeun resep?

Tempo_ogé: Chick-Fil-A Ngarilis Lemonade Anyar sareng Éta Sunshine dina Piala A



Johnny Stone
Johnny Stone
Johnny Stone mangrupikeun panulis gairah sareng blogger anu khusus dina nyiptakeun kontén anu pikaresepeun pikeun kulawarga sareng kolot. Kalayan taun pangalaman dina widang pendidikan, Johnny parantos ngabantosan seueur sepuh milarian cara kreatif pikeun nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng murangkalih bari ogé maksimalkeun poténsi diajar sareng kamekaran. Blogna, Hal-Hal anu Gampang Dilakukeun sareng Barudak Anu Henteu Merlukeun Kaahlian Husus, dirancang pikeun masihan kolotna kagiatan anu pikaresepeun, sederhana, sareng terjangkau anu tiasa dilakukeun sareng murangkalih tanpa kedah hariwang ngeunaan kaahlian atanapi kaahlian téknis sateuacana. Tujuan Johnny nyaéta pikeun mere ilham kulawarga pikeun nyieun kenangan unforgettable babarengan bari ogé mantuan barudak ngamekarkeun kaahlian hirup penting jeung piara cinta diajar.