Jieun Kotak Pesta Bunco sareng Lembar Skor Bunco Gratis anu tiasa diprint

Jieun Kotak Pesta Bunco sareng Lembar Skor Bunco Gratis anu tiasa diprint
Johnny Stone

Unduh sareng cetak kartu skor Bunco gratis kami kalayan téma "mom off duty" sareng jieun kotak bunco anu pikaresepeun pikeun grup bunco anjeun pikeun ngirim suplai diperlukeun ti awewe nu boga imah ka awewe nu boga imah. Nalika kuring mikir ngeunaan waktos anu kuring seuri pisan dugi ka pipis sakedik, éta biasana lumangsung nalika maén bunco!

Kumaha Ngajadikeun Pesta Bunco

Grup kami diwangun ku 12 pamilon sareng daptar langganan… bisi wae. Upami anjeun biasa, anjeun tanggel waler pikeun milarian sub.

Urang giliran ngayakeun pésta anu dimimitian tabuh 6:30 kalayan tuangeun wengi anu disayogikeun ku hostes di bumina sareng inuman BYOB.

Sarerea nempatkeun $5 kana hadiah pool.

Bunco Table Set Up

Aya tilu tabel 4 pamaén. Méja dilabélan salaku méja 1, méja 2 atanapi méja 3. Bel diposisikan dina méja 1.

Dina unggal méja aya tatakan (pikeun ngagulingkeun dadu langkung gampang), tilu dadu sareng pensil dina unggal korsi. .

Pilihan Méja pikeun Hosting Bunco

Tantangan pikeun kalolobaan urang nalika hosting nyaéta kumaha ngonpigurasikeun 3 méja sareng jumlahna aya 12 korsi pikeun kaulinan. Anu paling sering kuring tingali nyaéta yén méja makan dianggo teras dua méja kartu samentawis. Sababaraha imah masih boga kamar makan formal anu ngamungkinkeun pikeun meja dapur bisa dipaké ogé sarta ngan hiji méja kartu.

Kuring boga sababaraha korsi tilepan tambahan di garasi sarta sagemblengna daék BMOC (mawakorsi kuring sorangan) teuing!

Jieun Kotak Bunco

Pikeun ngagampangkeun host, jieun kotak bunco iinditan! Sagala kabutuhan poko keur hosting bunco bisa aman disimpen antara pihak jeung nyieun leuwih gampang pikeun ngangkut antara imah.

Pasoyan pikeun Bunco Box Anjeun

  • Kotak kalawan luhur
  • 3 sét 3 dadu
  • Bél
  • 12 pulpén atawa patlot
  • 3 Ténda labél méja
  • 12 kartu skor pribadi
  • 3 Lembar tally tabel skor
  • Karanjang leutik
  • (opsional) Label dahareun
  • (opsional) Goodie bag toppers

Urang resep boga skor tambahan sarta lambar tally dicitak sateuacanna. Anjeun tiasa mendakan sadaya sumber ieu di handap kalayan jumlah anu anjeun peryogikeun pikeun tiap pertandingan.

Nyitak Lembar Skor Bunco Gratis & amp; Tabél Signs

Urang themed sadayana ieu bebas Bunco printables kalawan MOM OFF DUTY. Ieu panginget alus yen dulur (malah ibu) perlu istirahat!

1. Bunco Table Tally Sheet

Unduh & amp; Nyitak Bunco Tally Table Score Card (peryogi sahenteuna 3 kartu per patandingan - aranjeunna nyitak 4 per halaman): BUNCO Tally Cards

2. Kartu Skor Bunco

Unduh & amp; Nyitak Lembar Skor Bunco (kudu nyitak 6 kaca pikeun tiap kaulinan): Lembar Skor BUNCO

3. Tanda Nomer Méja Bunco

Unduh & amp; Print Bunco Table Number Tenda (peryogi hiji set): BUNCO Table Number Cards

Tempo_ogé: bebas diprint ulang Kue ngawarnaan Kaca

4. Labels Bunco sareng Téma Pareum Kawajiban Ibu

Unduh & amp; Nyitak BuncoLabel Dahareun (opsional): Kartu Dahareun BUNCO

5. Bunco Survival Kit Bag Toppers

Unduh & amp; Nyitak Bunco Bag Toppers (opsional): BUNCO Bag Toppers

Kuring miharep anjeun tiasa nganggo printable ieu sareng ideu dina tulisan ieu pikeun mere ilham pésta sareng réréncangan anjeun. Kahirupan jadi leuwih senang jeung sambungan rutin ka babaturan dear.

Naha grup bunco anjeun ngarasakeun kartu skor bunco jeung lembar bunco?

Catetan: Artikel ieu geus diropéa ngaleupaskeun 2019 basa sponsor sareng nambihan inpormasi bunco tambahan anu relevan.

Tempo_ogé: Pitunjuk Lengkah-demi-Lengkah pikeun Ngadamel Poster Pameran Élmu Anu Hebat



Johnny Stone
Johnny Stone
Johnny Stone mangrupikeun panulis gairah sareng blogger anu khusus dina nyiptakeun kontén anu pikaresepeun pikeun kulawarga sareng kolot. Kalayan taun pangalaman dina widang pendidikan, Johnny parantos ngabantosan seueur sepuh milarian cara kreatif pikeun nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng murangkalih bari ogé maksimalkeun poténsi diajar sareng kamekaran. Blogna, Hal-Hal anu Gampang Dilakukeun sareng Barudak Anu Henteu Merlukeun Kaahlian Husus, dirancang pikeun masihan kolotna kagiatan anu pikaresepeun, sederhana, sareng terjangkau anu tiasa dilakukeun sareng murangkalih tanpa kedah hariwang ngeunaan kaahlian atanapi kaahlian téknis sateuacana. Tujuan Johnny nyaéta pikeun mere ilham kulawarga pikeun nyieun kenangan unforgettable babarengan bari ogé mantuan barudak ngamekarkeun kaahlian hirup penting jeung piara cinta diajar.