Resep Pancake Campuran Homemade Gampang tina Scratch

Resep Pancake Campuran Homemade Gampang tina Scratch
Johnny Stone

Éta henteu langkung saé tibatan pancake buatan bumi! Campuran pancake buatan bumi ti mimiti langkung gampang tibatan anu anjeun bayangkeun. Resep pancake gampang Ieu salah sahiji tradisi sabtu minggu favorit kulawarga urang. Linggih ngurilingan méja, tuang tumpukan pancake buatan bumi anu ditutupan ku sirop maple haneut mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngamimitian dinten!

Kumaha ngadamel campuran pancake… gampang!

Kumaha Jieun Resep Pancake Campuran Homemade

Dupi anjeun kantos craving piring tina pancakes seger, ngan pikeun manggihan anjeun kaluar tina Bisquick? Ulah ngantep éta ngeureunkeun anjeun! Anjeun tiasa ngadamel campuran pancake anjeun nyalira kalayan resep anu gampang ieu sareng raos langkung saé tibatan campuran pancake anu dibeli di toko. Ayeuna anjeun tiasa ngadamel sakumpulan pancake iraha waé nganggo resep anu saé ieu sareng pancakes gaduh rasa mentega anu amis anu saé ieu sanaos tanpa topping.

Tempo_ogé: 10+ Kagiatan Indoor Senang jeung Kantong Popsicle Sticks

Patalian: Resep pancake karesep urang

Nyieun pancakes ti scratch sabenerna super gampang, sarta aranjeunna bisa dijieun kalayan bahan anjeun geus boga di goah. Kami badé nunjukkeun ka anjeun kumaha ngadamel campuran pancake ... sareng éta saderhana! Ieu resep pancake anu saé sareng gampang.

Bahan Kering Campur Pancake:

Anjeun tiasa nyiapkeun bagian garing tina campuran pancake teras disimpen dina wadah kedap udara supados siap indit.
  • 1 cangkir tipung serbaguna
  • 1 sdm gula pasir
  • 3 sdt baking powder
  • ½ sdtuyah

Bahan baseuh (pikeun ditambahkeun mun geus siap nyieun pancakes):

  • 1 endog badag
  • ¾ cangkir 2% susu, susu sakabeh atawa buttermilk
  • 2 sendok minyak sayur atawa canola
Pancake homemade mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun nyelapkeun leuwih buah kana diet anak anjeun! Campur berries kana adonan, atawa ngawula aranjeunna di luhur!

Abdi resep resep pancake ieu didamel tina bahan dasar goah! Ieu pancakes pangalusna dijieun ku bahan garing basajan tur mangrupakeun resep gampang foolproof nu sabenerna gampang ti campuran pancake boxed.

Parentah Nyieun Resep Pancake Campur Homemade

Lengkah 1

Dina mangkok sedeng, campur kabéh bahan garing nepi ka rata.

Lengkah 2

Simpen campuran tipung dina wadah kedap udara atawa toples anu ditutupan.

Lamun anjeun anu nambahkeun blueberries beku atawa strawberries beku kana campuran Anjeun, jadi sadar yen aranjeunna bisa ngaluarkeun getih nalika aranjeunna masak. Defrost berries beku dina counter Anjeun, saméméh masak, pikeun nyegah ieu.

Maké Pancake Campuran Pikeun Ngadamel Pancake Buatan Sendiri

Abdi masih teu tiasa ngartos kumaha basajanna ngadamel campuran pancake buatan bumi kuring sorangan!

Kuring ngarasa langkung saé, terang yén aya. Henteu aya pengawet atanapi tambahan pangisi dina bahan garing. Tambih Deui, ieu ngajadikeun pancakes fluffiest.

Servings:

Ngajadikeun: 8-10 pancakes

Waktos Nyiapkeun: 5 mnt

Cara Nyieun Pancakes ti Scratch

Lengkah 1

Pastikeun anjeun gaduh sadayanabahan campuran pancake diperlukeun sateuacan Anjeun ngamimitian!

Tambahkeun bahan garing anjeun campuran pancake homemade kana gelas ukur ageung atanapi mangkok campur. Anjeun panginten parantos ngadamel sateuacanna janten anjeun tiasa tuang kana mangkok ageung atanapi anjeun tiasa janten bagian tina resep campuran pancake.

Upami anjeun ngadamel campuran pancake garing sateuacanna, éta leres pisan. Teu aya bédana waktos persiapan tibatan upami anjeun nganggo campuran kotak! Upami éta sok gampang masak ti mimiti…

Lengkah 2

Salajengna, tambahkeun bahan baseuh sareng kocok dugi ka ngagabung janten adonan kandel sareng sababaraha gumpalan leutik. Antepkeun adonan…

Lengkah 3

Panaskeun wajan nepi ka panas sedeng luhur jeung semprot ku semprot masak.

Abdi resep wajan listrik urang sabab sigana mah sok janten suhu anu pas, tapi ieu ogé tiasa dianggo dina panci atanapi panci beusi tuang ogé .

Pasihan budak anjeun ngabantosan nyetél "pancake bar" kalayan buah beri, chip coklat, sirop rasa, sareng kabéh toppings pancake favorit kulawarga anjeun.

Lengkah 4

Salajengna, scoop adonan pancake kana griddle panas jeung masak 4-5 menit atawa nepi ka coklat emas dina sisi kahiji.

Lengkah 5

Balikkeun jeung masak di sisi séjén 2-3 menit atawa nepi ka coklat emas.

Lengkah 6

Teruskeun prosés jeung adonan sésana nepi sakabéh pancakes sampurna anjeun siap didahar.

Lengkah 7

Ngalayanan pancakes buttermilk haneut langsung kalayan mentega, maple nyatasirop atawa buah seger. Di imah kuring, daptar topping favorit ieu bakal kaasup mentega suuk jeung coklat chip ogé!

Variasi Disarankeun pikeun Nyieun Resep Pancake

  • Anjeun oge bisa make mentega dilebur tibatan minyak canola oge. Atanapi anjeun ogé tiasa nganggo minyak nabati atanapi minyak kalapa.
  • Saeutik sakedik ekstrak vanili nalika anjeun nambihan bahan baseuh kana campuran garing bakal masihan pancake anjeun langkung rasa.
  • Hoyong sampurna pancake emas ? Hayu skillet badag anjeun panas nepi dina panas sedeng atawa panas low pikeun sababaraha menit, sarta teundeun adonan saeutik kana eta. Lamun asak, geus siap nyieun pancakes nikmat.
  • Hoyong nambahkeun tipung gandum sakabeh ? Campur 1/2 sakabeh tipung gandum jeung 1/2 tipung sagala-Tujuan babarengan salaku diganti dina campuran pancake anjeun sorangan. Pancake anu dihasilkeun moal cukup semu empuk, tapi rasana ngeunah.
  • Pancake buttermilk mangrupikeun panekuk mengembang anu pangsaéna . Kuring terang kami nyarios yén anjeun tiasa nambihan susu atanapi buttermilk, tapi nganggo buttermilk ngajantenkeun pancake buatan bumi anu paling gampang!
  • Minyak zaitun salaku gaganti minyak nabati sareng/atanapi semprot masak. Anjeun tiasa nganggo minyak zaitun tibatan minyak sanés dina resep pancake klasik ieu, tapi éta bakal ngarobih rasana sakedik.

Panyimpenan Campuran Pancake

Simpen campuran pancake dina pantry kanggo nepi ka 1 bulan dina wadahna airtight dina suhu kamar atawa dinakulkas.

Sisa Pancake Panyimpenan

Upami anjeun gaduh sésa tina resep pancake pangsaéna {giggle}, teras ngantepkeun pancakes tiis sateuacan disimpen dina kantong ziplock sareng nyimpen datar. pancakes dina kulkas nepi ka 48 jam.

Pancake vegan gampang nyieun, lamun ngan ngagantikeun sababaraha bahan.

Kumaha Nyiptakeun Pancake Vegan

Upami anjeun nuju diet vegan, atanapi nuju masak pikeun saha waé, ulah hariwang! resep ieu bisa tailored janten endog-gratis tur susu-gratis, teuing!

  • Nyieun Pancake Tanpa Endog : Ganti endog ku campuran 1/4 saos apel tanpa amis sareng 1/2 séndok téh baking powder. Ieu constitutes 1 "endog". Anjeun oge bisa nyieun ngagantian endog tina tepung flaxseed, ku nyampur 1 séndok taneuh flaxseed (flaxseed hidangan), jeung tilu sendok cai. Lajeng, ngantep éta calik dina kulkas anjeun kandel, salami 15-30 menit sateuacan dianggo.
  • Nyieun Pancake Tanpa Susu : Ganti susu ku susu non-susu karesep anjeun, sapertos susu almond, santan, susu kécap, susu oat, atanapi susu hemp. Kuring ogé geus dijieun resep ieu kalawan cai tinimbang susu, sarta masih tatu nepi kalawan pancakes bener mengembang!
Mmmmm…pancake buatan bumi!

Kumaha Ngadamel Pancake Bebas Gluten tina Goresan

Ieu mangrupikeun substitusi panggampangna anu anjeun bakal mendakan!

  • Resep Pancake Bebas Gluten : Anggo gluten bébas sadaya-tepung tujuan.
  • Kuring resep King Arthur Gluten Free Flour, tapi aya seueur pilihan anu saé!
  • Pastikeun baking powder anjeun ogé bebas gluten.

Pasihan Kado Pancake HOmemade Gampang

Dina lebaran, resep ieu malah ngajadikeun ide kado anu saé pikeun ngarengsekeun isuk-isuk anu sibuk ku jalma anu dipikacinta. Bungkus sababaraha kendi campuran pancake homemade garing di jero mangkok campuran lucu sareng cangkir ukur, whisk, spatula, sirop rasa, sareng chip coklat.

Tempo_ogé: Perjalanan Lapang Virtual Gratis Pikeun Barudak

Campuran resep pancake dasar ieu ogé bakal nyieun kado nyonya rumah lucu atawa kado bridal shower rangkep jeung skillet beusi tuang atawa wajan anyar ngagurilap.

Ngahasilkeun: 8-10 pancakes

Homemade Pancake Campuran

Pancake buatan bumi mangrupikeun karesep sabtu minggu! Bekukeun sésa-sésa pikeun pilihan sarapan panas poé minggu.

Waktu Nyiapkeun 5 menit Waktu Total 5 menit

Bahan

  • Bahan Garing:
  • 1 cangkir tipung serbaguna
  • 1 sdm gula pasir
  • 3 sdt baking powder
  • ½ sdt garam
  • Bahan baseuh:
  • 1 endog
  • ¾ cangkir susu atawa buttermilk
  • 2 sendok sayur atawa minyak canola

Parentah

Campur Pancake:

  1. Dina mangkok sedeng, campur kabéh bahan nepi ka rata.
  2. Simpen dina wadah kedap udara atawa toples nu ditutupan

Pikeun Nyieun Pancake:

  1. Tambahkeun campuran kana gelas ukur badag atawamangkok campur.
  2. Tambahkeun bahan baseuh jeung whisk nepi ka rata.
  3. Panas griddle jeung semprot ku semprot masak.
  4. Sendok adonan pancake kana griddle panas jeung masak 4-5 menit atawa nepi ka coklat emas.
  5. Balikkeun jeung masak di sisi séjén 2-3 menit atawa nepi ka coklat emas.
  6. Sajikeun langsung jeung mentega, sirop, atawa buah.
© Kristen Halaman

Resep Pancake Buatan Sendiri anu Bakal Dipikacinta ku Kulawarga!

Upami kulawarga anjeun teu tiasa cekap resep pancake anu empuk ieu, ieu sababaraha resep sarapan anu sanés pikeun dicobian!

  • Pakek waluh praktis ngajerit, "Geus ragrag, euy!"
  • Lamun anjeun teu bisa kaluar ka IHOP taun ieu, pancake grinch tiruan Living urang bakal pencét. titik!
  • Upami anjeun masihan babi kagiatan pancake, karajinan sareng tangtosna resep pancake bakal resep ku murangkalih!
  • Ngagungkeun salju munggaran kalayan pancake salju!
  • Upami budak anjeun resep kana sagala hal warna pink, anjeun kedah ngadamel pancake pink ieu!
  • Jieun seni sarapan nganggo pancake lukisan ieu.
  • Ceuk panci pancake anu pikaresepeun ieu pikeun pancake elf.
  • Jieun pancake sato anu pikaresepeun sareng pan pancake kebon binatang ieu.
  • Teu boga waktu pikeun nyieun pancakes homemade? Tingali ieu sereal pancake leutik ti iHop!
  • Jieun pancake kelinci homemade nganggo pan jenius ieu ti Peeps!
  • Jieun pancake roll up pikeun jajanan pancake anu luar biasa.

Naon anjeuntopping pancake favorit? Koméntar di handap ngeunaan pangalaman anjeun dina resep pancake kami!




Johnny Stone
Johnny Stone
Johnny Stone mangrupikeun panulis gairah sareng blogger anu khusus dina nyiptakeun kontén anu pikaresepeun pikeun kulawarga sareng kolot. Kalayan taun pangalaman dina widang pendidikan, Johnny parantos ngabantosan seueur sepuh milarian cara kreatif pikeun nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng murangkalih bari ogé maksimalkeun poténsi diajar sareng kamekaran. Blogna, Hal-Hal anu Gampang Dilakukeun sareng Barudak Anu Henteu Merlukeun Kaahlian Husus, dirancang pikeun masihan kolotna kagiatan anu pikaresepeun, sederhana, sareng terjangkau anu tiasa dilakukeun sareng murangkalih tanpa kedah hariwang ngeunaan kaahlian atanapi kaahlian téknis sateuacana. Tujuan Johnny nyaéta pikeun mere ilham kulawarga pikeun nyieun kenangan unforgettable babarengan bari ogé mantuan barudak ngamekarkeun kaahlian hirup penting jeung piara cinta diajar.