Resep Tacos Babi Pangalusna! <--Slow Cooker Ngajadikeun Gampang

Resep Tacos Babi Pangalusna! <--Slow Cooker Ngajadikeun Gampang
Johnny Stone

Lain kali anjeun mikahayang ngeunah, taco otentik, anjeun teu kudu indit ka réstoran, hatur nuhun kana resep taco babi gampang ieu. anu ngajamin tacos babi BEST! Warta alus nyaéta ieu resep cooker slow nu ngajadikeun tacos babi resep dinner biasa sabab gampang teuing!

Babi Taco Pangalusna Resep

Lamun anjeun mikir "tacos" anjeun panginten panginten daging sapi, leres? Éta sanés ngan ukur "kaulinan" taco di kota! Babi mangrupakeun daging flavorful tur lembut nu susunan tacos kaluar ka kasampurnaan. Mindeng disebut carnitas, daging babi ditarik ieu seasoned kalawan rempah Méksiko favorit urang.

Babi tacos mangrupakeun hidangan slam dunk keur dinners kulawarga. Resep taco babi otentik ieu dimimitian ku babi dina pot crock anu bakal ngahemat waktos persiapan sareng waktos masak!

Artikel ieu ngandung tumbu afiliasi.

Tempo_ogé: 85+ gampang & amp; Konyol Elf dina Gagasan Rak pikeun 2022

Resep Tacos Babi Ieu

  • Ngalayanan 12-15 tacos
  • Waktos Nyiapkeun: 10-15 mnt
  • Waktos Masak: 4-6 jam
Bahan-bahan anu Diperyogikeun Pikeun Nyieun Babi
  • 3-4 pon taktak babi, dipangkas saeutik
  • 1 ½ séndok oregano garing
  • 1 séndok téh jinten taneuh
  • 2 sdt uyah
  • 1 sdt lada hideung
  • 1 bawang bombay leutik, potong dadu – urang sunda bawang beureum resep daging babi
  • 3 siung bawang bodas, diuleg
  • 1/3 cangkir jus jeruk
  • 2 séndok téh kulit jeruk abon finely
  • 1/3 cangkir jus jeruk nipis
  • 1lada chipotle dina saos adobo, dicincang
  • 1-2 sendok minyak - sayur, canola atawa minyak zaitun

Bahan Diperlukeun pikeun Tacos

  • Jagung atawa tipung tortilla
  • Limes
  • Crumbled Cotija, kéju Méksiko
  • Pico de Gallo
  • Guacamole
  • Mangga Salsa
  • Nanas
  • Sakur toppings anjeun resep on tacos - bawang beureum, cilantro seger

Parentah pikeun Nyieun Best Babi Tacos

Naha Tepung atawa Jagung tortillas Leuwih alus pikeun Babi Tacos?

Naha anjeun nganggo tipung atanapi tortilla jagong terserah anjeun. Abdi resep kana rasa tortilla jagong dina resep taco babi ieu sabab ngajadikeun rasana sapertos taco jalanan tradisional.

Henteu resep tortilla jagung? Paké tipung tortillas! Teu resep tortillas tipung lemes atawa tortillas jagong lemes? Anjeun tiasa make cangkang taco crunch ogé.

Bumbu pikeun Babi Tacos

Teu boga cumin jeung oregano seasonings on leungeun? Anjeun tiasa nambihan campuran bumbu taco ogé. Biasana kuring nambahan nalika kuring ngarecah daging, nyésakeun sakedik cair supados bumbuna adun.

Dahar Tacos Babi Ieu Sareng Topping Paporit Anjeun

Taco Babi Ieu milik anjeun! Tambahkeun sababaraha saos panas! Sababaraha krim haseum! Jus sababaraha wedges jeruk nipis ka luhur eta. Tambahkeun kacang hideung! Kumaha upami kéju cheddar? Dahar aranjeunna sakumaha anu anjeun resep!

Naon anu abdi tiasa tuang sareng tacos babi?

  • Abdi resep ngadamel sakumpulan guacamole buatan bumi, sareng salsa buatan bumi kanggo dilayanan sareng daging babi.tacos.
  • Éta ogé nikmat dilayanan kalayan kacang hideung sareng salad jagong, sareng sangu Méksiko.
  • Upami anjeun leres-leres hoyong mewah, sareng ngadamel tuangeun sapeuting sapeuting, ngadamel bets empanadas. Barudak bakal resep pisan ngabantosan, sareng damel sareng adonan!

Ngalayanan Tacos Babi salaku Mangkuk Burrito

Sadaya bahan ieu dianggo saé pisan dina mangkok burrito. Kuring resep mimitian ku mangkok béas bodas polos dituturkeun ku lapisan bahan dipaké dina resep tacos babi ieu jeung dilayanan kalayan tortillas haneut. Ngajadikeun resep tacos babi slow cooker ieu pisan fléksibel lamun datang ka sésa jeung matak ngamudahkeun pikeun ganda resep nyaho anjeun boga sababaraha cara pikeun ngalayanan eta.

Ngahasilkeun: porsi 12-15 tacos

Resep Tacos Babi Pangalusna

Waktu salajengna anjeun craving tacos jalanan, anjeun teu kudu ninggalkeun imah pikeun nyokot sababaraha, hatur nuhun kana gampang jeung nikmat babi tacos resep ieu!

Waktu Nyiapkeun 15 menit 10 detik Waktu Masak 6 jam 4 detik Waktu Total 6 jam 15 menit 14 detik

Bahan

  • Pikeun Babi:
  • 3-4 pon taktak babi, dipangkas rada
  • 1 ½ séndok oregano garing
  • 1 séndok téh jinten taneuh
  • 2 sendok uyah
  • 1 séndok téh lada hideung
  • 1 bawang bombay leutik, potong dadu
  • 3 siung bawang bodas, dicincang
  • ⅓ cangkir jus jeruk
  • 2 séndok téh kulit jeruk abon halus
  • ⅓ cangkirjus jeruk nipis
  • 1 lada chipotle dina saos adobo, dicincang
  • 1-2 sendok minyak - sayur atawa canola
  • Pikeun Tacos:
  • Jagung atawa tipung tortilla
  • Jeruk Nipis
  • Crumbled Cotija, kéju Méksiko
  • Pico de Gallo
  • Guacamole
  • Mangga Salsa
  • Nanas
  • Sakur topping anu anjeun resep kana taco

Parentah

    1. Dina mangkok leutik, kocok babarengan oregano garing. , jinten, uyah jeung cabé.
    2. Gosok campuran bumbu kana taktak babi dina sagala sisi.
    3. Tambah bawang, bawang bodas, jus jeruk jeung mesek, jeruk nipis sarta cabé chipotle pikeun slow cooker.
    4. Teundeun daging babi di luhur.
    5. Tutup jeung masak di low salila 4-6 jam atawa nepi ka suhu internal 145 derajat F.
    6. Cabut daging babi tina slow cooker kana talenan, hayu rada tiis.
    7. Rebus daging babi nganggo garpu.
    8. Panaskeun minyak dina panci badag dina kompor.
    9. Tambahkeun daging babi jeung sababaraha jus tina cooker slow.
    10. Sering-sering péngkolan daging babi nepi ka kacoklatan nepi ka jusna ngejat .
    11. Lakukeun deui jeung leuwih loba daging babi lamun panci anjeun teu nampung kabéh.
    12. Sajikeun langsung jeung tortilla jeung topping.
    13. Simpen sésa-sésa dina kulkas.
© Kristen Yard

Leuwih Senang & amp; Resep Taco Gampang Ti Blog Kagiatan Barudak

Mun anjeun salaku kipas tina tacos sakumaha Kami, anjeun bakal ngahargaan sagala cara béda ngarasakeun aranjeunna! Sababaraha di antaranaresep taco tradisional, anu sanésna mangrupikeun spin anu pikaresepeun dina konsép klasik!

Tempo_ogé: gampil & amp; Fun Superhero Cuffs Karajinan Dijieun tina Toilet Paper Rolls
  • Geulis dina dinten anu tiis kalayan mangkok sup taco anu ngukus.
  • Barudak bakal nampi tajongan anu ageung. kaluar tina taco tater tot casserole sabab ngagabungkeun dua pangan favorit maranéhanana!
  • Mimitian dinten anjeun kalayan leres kalayan sarapan taco bowls–yum!
  • Nyieun tacos lemes kualitas réstoran nikmat dina tilu léngkah gampang!
  • Waktu salajengna anjeun henteu tiasa mutuskeun antara pasta atanapi tacos anjeun henteu kedah milih, hatur nuhun kana resep pasta taco hayam The Nerd's Wife!
  • Milarian pilihan anu langkung séhat dina Taco Salasa? Salad taco Kulon ieu ageung dina rasa, sareng gizi!
  • Anggap cooker slow anjeun ngalakukeun sagala pagawean pikeun anjeun kalawan crockpot abon resep tacos daging sapi gampang ieu!
  • Anjeun kedah nyobian resep arepa con queso ieu!

Kumaha hasil taco babi anjeun? Naha anjeun resep rasa tacos babi otentik sapertos urang?




Johnny Stone
Johnny Stone
Johnny Stone mangrupikeun panulis gairah sareng blogger anu khusus dina nyiptakeun kontén anu pikaresepeun pikeun kulawarga sareng kolot. Kalayan taun pangalaman dina widang pendidikan, Johnny parantos ngabantosan seueur sepuh milarian cara kreatif pikeun nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng murangkalih bari ogé maksimalkeun poténsi diajar sareng kamekaran. Blogna, Hal-Hal anu Gampang Dilakukeun sareng Barudak Anu Henteu Merlukeun Kaahlian Husus, dirancang pikeun masihan kolotna kagiatan anu pikaresepeun, sederhana, sareng terjangkau anu tiasa dilakukeun sareng murangkalih tanpa kedah hariwang ngeunaan kaahlian atanapi kaahlian téknis sateuacana. Tujuan Johnny nyaéta pikeun mere ilham kulawarga pikeun nyieun kenangan unforgettable babarengan bari ogé mantuan barudak ngamekarkeun kaahlian hirup penting jeung piara cinta diajar.